1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581549 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2667965

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: Jonte nertränad? Tränar han mycket mer än dom andra i laget då eller tränar han lika mycket som alla andra men han har en lägre kapacitet? Skitsnack.

Har han lagt om kosten och nu orkar han inget? Ja men vafan han kostar väl +500.000 kr/mån för Timrå, lägg om kosten igen då! Man kan väl inte ha en bärande spelare i laget felmedicinerad en hel säsong?

Tror inte heller att han spelar skadad. Eftersom vi får ut så lite av hans spel, om han nu är skadad, så vore det ju bättre att sjukskriva honom så han får rehaba och för pengen vi får lös så hade vi kunnat värva en back. Så nej, han kan inte spela skadad heller när han bevisligen inte är en tillgång för laget just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Varje människa är unik, Olle. Oliver Johansson sägs vara ett praktexempel på att vara fysmonster, Lander krigar på och vet säkert om hans begränsningar. Det jag menar är att Jonte kanske inte är den typen som kan träna styrka och uthållighet i massor. Antingen det eller så springer han runt och snackar massa skit istället för att träna. Nu verkar det vara försent i och med att slutspelet drar igång nästa vecka, men sätt till extra 30min till skotträning med personlig tränare och öva på tekniker både med klubba och att hitta de dolda ytorna för skott.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
5/5 av Bragd-Birger:

”Jag vill betona att jag inte vill hata på Jonte här. Snubben är en jävla ikon, legend och timråhjärtat personifierat. Vi vet vad han har i sig.
Min kritik riktar sig snarare på tränarstaben, och dess oförmåga att hantera den här situationen. Att spela honom i 3-3 i går, t ex. Vad i helvete?”
Kommentera