1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2667990

Sv: Apropå nånting...
Olle: Varje människa är unik, Olle. Oliver Johansson sägs vara ett praktexempel på att vara fysmonster, Lander krigar på och vet säkert om hans begränsningar. Det jag menar är att Jonte kanske inte är den typen som kan träna styrka och uthållighet i massor. Antingen det eller så springer han runt och snackar massa skit istället för att träna. Nu verkar det vara försent i och med att slutspelet drar igång nästa vecka, men sätt till extra 30min till skotträning med personlig tränare och öva på tekniker både med klubba och att hitta de dolda ytorna för skott.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Det är ändå intressant att höra från Domustrappan att vi exempelvis ligger 4 i hela serien när det kommer till gjorda mål 5 mot 5.. stämmer det så är det ju glasklart att det är just PP och mål bakåt som är problemet. Och ju mer man funderar på det så är det solklart att med ett fungerande PP hade vi lätt legat topp 6 och Dalle hade sannolikt legat på runt 40 poäng, Då han normalt sett producerar just där.
Det är ändå heeeelt sjukt när man vet vad han kan, att han gör 30 poäng en säsong då man anser att han är bedrövlig bitvis =) som sagt, vi vet vad han kan.
Så det är en sjuk frustation både för honom och oss att det inte slår väl ut i år..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DenRöda: det finns väl Molinder och någon till som ska ha lite fokus på personlig utveckling?

Den punken failas det väl rätt starkt på med va?

Forsmark har blivit bättre.

Sen då?
Kommentera