1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2669682

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Var inte elak med Olle nu. Hans skrev också:
"Du kan snacka om att diskvalificera sig hit och dit men om du tror att Skellefteå skulle placerat Riley Woods i en andralina så ja. Hur fan översätter du ens det i Modo-termer? Om han är god nog i en andralina hos ett av Sveriges bästa lag, går han in i er förstalina då? Det tänker jag inte ens söka på i det här forumet, det kan jag ju säga på rak arm att ni hade ratat här inne."

Woods har endast en enda Skellefteåforward före sig i poängligan i Oscar Lindberg, så nog tror jag han klarat spela i någon av deras toppkedjor. Förmodligen skulle han gjort fler poäng med Lindberg som center.
Extra roligt att Lander som Olle skrev var en av SHLs bästa tvåvägscentrar förmodligen inte ens var bättre än den Dickinson han sågade. I expressen rankas nu Lander som den 49e bästa SHL-spelaren och Dickinson den 47e.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
J F K: Dickinson har gjort succé denna säsong. Anton Lander har gjort en halvdan säsong. Du förstår att när Lander spelar på topp så är han rätt många placeringar före Dickinson.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K:
"Det har jag minsann läst i Expressen"
Avdelning säkra källor
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
J F K: Det är bra att du har kapitulerat och använder mig som facit, det har jag försökt förklara för dig i många år nu.

Finns inte en sportchef i SHL som tar Dickinson före Anton Lander, det förstår ju även du. Dickinson gör en bra säsong, Lander gör en sämre men vi får behålla Lander hur länge som helst medan ni tappar alla spelare som gör en bra säsong till större klubbar och så lär det fortsätta för er.
Kommentera