1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2669669

Sv: Apropå nånting...
Olle:

Det är så underbart att höra hur det svider i dig när du kollar tabellen och inser att vi inte blev sist och behövde kvala.

Dickinsson, Woods, aagaard är kassa och inget att bygga en andrakedja kring. Fint citat från dig som åldrades väl.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Grattis käre hockeysnackskollega! Trodde absolut att ni skulle klara er bra, men detta är över all förväntan. Har sett många matcher med er, och ert passningsspel sticker ut. Riktigt bra. Får ni möte oss i åttondel så har ni allt annat vinna, vi har allt att förlora. Grattis till kvartsfinal. Timrå IK av modell 2024 är av sockervadsmodell.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: Var inte elak med Olle nu. Hans skrev också:
"Du kan snacka om att diskvalificera sig hit och dit men om du tror att Skellefteå skulle placerat Riley Woods i en andralina så ja. Hur fan översätter du ens det i Modo-termer? Om han är god nog i en andralina hos ett av Sveriges bästa lag, går han in i er förstalina då? Det tänker jag inte ens söka på i det här forumet, det kan jag ju säga på rak arm att ni hade ratat här inne."

Woods har endast en enda Skellefteåforward före sig i poängligan i Oscar Lindberg, så nog tror jag han klarat spela i någon av deras toppkedjor. Förmodligen skulle han gjort fler poäng med Lindberg som center.
Extra roligt att Lander som Olle skrev var en av SHLs bästa tvåvägscentrar förmodligen inte ens var bättre än den Dickinson han sågade. I expressen rankas nu Lander som den 49e bästa SHL-spelaren och Dickinson den 47e.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Rytter: ja vilken prestation att inte behöva kvala med det där laget. Men ni kan ju hamna där nästa säsong istället, hoppet är det sista som lämnar en. 👍
Kommentera