1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581440 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2674408

Sv: Silly Season 2024-25
Rip Kirby: Inför säsongen kändes det som att Timrå hade två hela kedjor med spelare som skulle kunna producera på okej nivå i NHL. Nu efter säsongen inser jag att Riley Woods gjorde lika många poäng som vinnaren av er interna poängliga, och att MoDo hade fyra forwards som gjorde fler poäng än Dahlén.

Oavsett powerplaystatistik hit och dit, så är det något märkligt över det hela när Aagard producerar bättre än Dahlén.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Bad_Brett: Dock så går ju powerplay statistik och poängproduktion hand i hand. Dahlén får mycket förtroende i PP och i ett normalt sådant så hade han kanske producerat runt 10-15 mer poäng denna säsong.
Vilket gör att han hade hamnat i snarlik produktion som förra säsongen.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Bad_Brett: Precis. Med dom ingångsvärdena var det ganska givet att förväntningarna hos fansen stack iväg genom taket redan innan säsongsstart. Och besvikelsen när verkligheten kom ikapp. #vilketjävlamörker

Jonathan Dahléns säsong tror jag ingen kan förklara. Bara han själv vet ju om det är någon skada som hämmat honom, eller vad det nu är. (ändrade mig) Det återstår att se om #54:an är bättre än såhär. Upp till bevis!
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Bad_Brett: Ja, Dahléns säsong var under förväntan. Hade han haft en hyfsad skottprocent hade han slagit rekordet för flest gjorda mål under en säsong i högstaserien i Timrå med marginal. Värt att notera är dock att mängden skott avtog efter jul, då även spelet började halta betänkligt. Tror dock att han vänder det här till nästa säsong.

Sedan, appropå Timrås centerjakt, så önskar jag att mig en Dickinson eller Vigneault i Timrå. Tror att laget skulle behöva en center med lite tyngd och storlek.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Bad_Brett: Man ska aldrig underskatta effekten av ”laget” och en trygg tränare med en tydlig vision och idé. På det planet har ni varit ett bättre lag än oss i år.

Timrå har manskapet för att göra det bättre, men exakt allt sket sig i år, jag tycker att play in och 2 raka torsk där är för dåligt sett till vilka vi mönstrar på plan.

Hoppas vi får bjuda på mer kamp nästa sässe.
Kommentera