1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581388 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2677554

Sv: Apropå nånting...
Synct: Kan väl vara så enkelt att ett antal spelare har stört sig på en viss livsstil och vidlyftigt leverne och det har sabbat relationerna utanför isen. Det är väl inte jättemånga kvar av spelarna som spelade med Lodin. Men det finns ju ett gäng. Många av hemvändarna har dock inte spelat med honom, förutom Dahlén som spelade med honom i HA.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
En liten geografilektion angående HV71. Huskvarna är sedan 1971 en del av Jönköpings kommun. Husqvarna garden ligger på den gamla gränsen mellan Jönköping och Huskvarna. Det går enkelt att gå till Huskvarna centrum där jag bodde på en kvart. Knappast någon bra liknelse med Timrå och Sundsvall.

Ursprungligen kommer jag från Bredsand. Jag tycker absolut att Timrå ska spela i Timrå. De tycker nog Timrå kommun också, som har stött laget i vått och torrt, och jag har en känsla att de är rätt svåra att övertyga att de ska spela i en annan kommun. Sundsvall har redan ett hockeylag. De spelar i ettan. Jag tror också att Sundsvall kommun har ett rätt svalt intresse att investera en massa pengar i att Timrå skulle spela i kommunen. Sundsvalls kommuns support för Giffarna är ju rätt uselt redan som det är.

Vägen framåt, som många är inne på, är att göra Arenan i TImrå och matcharrangemanget mer attraktivt. Om man har mer folk på matcherna så blir man också mer attraktiva att sponsra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Labban: Var så specifikt bara, Kapanen vet väl vem han är och vill inte ha hit han. Det sa jo Lodin ordagrant själv (hahahahaha) till en supporter som skrev till han på instagram.
Kommentera