1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2678398

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Timrå skulle behöva anställa en Eventansvarig som höjer arenaupplevelsen för besökarna, dvs hela arrangemanget .... det som gör skillnad för att locka marginalåskådaren.
Vissa bakåtsträvare säger väl att det viktigaste är att vi spelar bra hockey och behövs inget övrigt krimskrams runtomkring men så är det inte.
Den sk marginalåskådaren behöver nåt mer i upplevelsen.... inte bara hockey utan även en läcker inramning av arrangemanget.
Lockar man mer publik med dessa åtgärder så blir det även bättre stämning på läktarna samt mer klirr i kassan.
Men som sagt.... behövs nytt folk med nytt tänk.
Räcker inte att bara veva en läcker introvideo på mediakuben.... det är hela arrangemanget från start till mål som måste bättras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Grejen är ju att vi har en anställd för just det, Malin Vikström. "Min roll är att bidra till att bland annat utveckla publikupplevelsen för våra supportrar och besökare. Vi har en fantastisk arena mitt i vår kommun som vi vill utveckla till att bli en självklar mötesplats för alla" sades när hon anställdes för 1 år sedan. Jag har iallafall inte märkt någon skillnad alls på själva "eventet" i år jämfört med tidigare. Och det är ju samma som med de som jobbar med kommunikationen, nu har vi två stycken heltidsanställda men det är samma trötta innehåll som kommer ut. Litet uppsving på youtube-kanalen men det är det enda. Vad fan gör folket på kansliet på dagarna?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
BlackBay: Dock är det viktigt att komma ihåg kärnkunderna också. Möjligt att kiss-cam och annat tingeltangel drar marginalåskådarna men vad tycker de befintliga? Glöm inte att det viktigaste för inramningen kan inte klubben ens köpa, dvs klacken. Gärna nytt tänk men man ska passa sig så man inte samtidigt "kastar ut barnet med badvattnet". Det är risken med nytt folk, att få in någon tondöv mediastrateg utan känsla...
Kommentera