1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581396 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2681099

Sv: Silly Season 2024-25
Vad jag förstod på Kapanen så fanns en plats att fylla på fw sidan och vilka det stod mellan var EA och Lundin, eventuellt två om Hartmanns rehab drar ut på tiden, förstod jag rätt?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Villervalla: så här säger KK: "Erik Andersson och Albin Lundin sitter båda på utgående kontrakt, och klubben kommer inte ha möjlighet att förlänga med båda.

– Vi har en forwardsplats som är ledig, och vi har kanske råd med en fjärdelinespelare till. Men även där måste vi fundera lite och få information om hur lång rehab det kommer att vara på Sebastian Hartmanns skada, säger sportchefen"

Tolkar det som att en av EA och Lundin blir kvar och eventuellt en ny fjärdeline spelare. Min tanke är ju att man borde testa lite juniorer men har dålig koll på vad vi har att kasta in från J20
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
SHLs slutspelshockey är inte underhållningsbranchen direkt:
- Minimera misstag
- Ta inga risker
- Gnugga sarg, gnugga sarg, gnugga sarg
- Målsnålt
Lite som jag kommer ihåg tråkiga brottningsmatcher i OS. Stånga, stånga, buffla. Passivitetsvarningar, parterr och poängsnåla 0-0 matcher.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Villervalla: Svårt att tolka det helt rätt. Fick varken känslan av att Lundin eller EA var aktuell.

Det som Kapanen sa var väl att det är en forwardsplats öppen, men att det i dagsläget endast finns pengar kvar till typ en 4:e kedjespelare.

Sen ville han avvakta och se prognosen på Hartmann. Med det sagt så tror jag att han vill avvakta och se om han kan få loss lite mer pengar i och med att man inte behöver betala lön för Hartmann ett tag framöver. Men att det fortsatt handlar om en spelare in.

Alltså är Kapanen beredd att vara lite kylig med att tillsätta sista platsen. Vilket gör att jag tror både Lundin och EA lär se sig om annat.
Kommentera