1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581432 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2681237

Sv: Silly Season 2024-25
Villervalla: Japp, det är det. En stor skål med chips, kanske Holiday-dip och bara njuta av spektaklet. Jag trodde det först inte, men jag håller på Oink i kväll. Här är min anledning. Jag vill se de klappbesudlade jesusmongona lida och gråta. Jag kanske är en liten och ond människa fine, men det hade varit underhållande och bra förnöjelse, så här i starten på den högtid som stundar. Jag är dessutom extremt långsint, kommer aldrig att komma över skridskoskenan och domarnivån i den, och egentligen samtliga slutspelsserier mot Hv. Vi blev rånade, rövknullade, you name it… Att deras frikyrkohuliganer dessutom har en banderoll där det står ”vi har Gud på vår sida” gör att jag hoppas att samtliga runt Hv får uppleva degraderingens helvete, samma dag som Jesus spikades upp korset och kanske upplevde något likvärdigt. En gudomlig rättvisa och balans med andra ord. Glad påsk!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Mappe: Jag vill ju ha ut båda dessa klubbar. HV för att de stoppat oss i semi med tur, ja ni vet skridskoskenan etc. Och Oskarshamn för att de inte hör hemma i högsta serien och att de slagit ut oss. Om Oskars blir kvar finns det en räddningsplanka även nästa år. HV kan nog blir starkare om de blir kvar.

HV har hemmaplan och all press. Får de första målet emot sig vettetusan om de klarar de. Spännande.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Mappe: japp frikyrkohuliganer ska lida på långfredagen och skadeglädjen är enda sanna glädjen. Eftersom det är ganska stor risk att Brynäs går upp vore det bra för vår ekonomi om rika HV åker ur. Åker OINK är väl vi typ fattigaste föreningen i SHL
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Mappe: Hahaha
Kommentera