1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2681770

Sv: Silly Season 2024-25
AndersN: ja det är ju just sånt jag menar med bristande organisation ..gäller inte bara runt själva laget och runt truppen .utan även i restaurangen i kioskerna och allting omkring matcher..
Man måste hitta nya möjligheter till intäkter helt klart. Då måste Trött ä folk ur styrelsen och ledande positioner väck tyvärr .sådanna individer som idemässigt kört fast eller bara sitter av tid. Sådanna som inte kunnat visa på någon positiv utveckling på den post och med de uppgifter man basar över
Hockey i dag är något helt annat organisatoriskt än hur det var för 20 år sen.
Tyvärr har Timrå en historia att värva värdelöst eller ha lite tur typ varannan gång när det gäller ledning och sånt .. Mitt tips..Ring upp Torines och ge honom exakt det han begär för att komma tillbaks.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2024-25
Karlsson74: Ja, väldigt mycket mer finns att önska organisatoriskt. Borde inte vara så svårt att fixa till. Kom igen nu Timrå IK och styr upp detta! Quick fix ta tillbaka Torines, Men det kommer nog inte att ske.
Kommentera

Sv: Silly Season 2024-25
Jag tror det hela börjar i styrelserummet. Vi behöver kompetent folk där. Lars Backlund är säkert bra på sitt sätt, men behövs nog lite nytänk. Det verkar vara en tradition att ordföranden sitter i typ 10 år. Innan Backlund hade vi Christer Ericson10 år och vet inte om det blev så mycket bättre i klubben då. Dessutom satt han väl med Backlund som ledamot. Janne Söderström innan honom däremot gjorde en hel bra för att utveckla klubben. Hela debaklet med Sundbergs rekrytering kanskee visar på att det är dags att förnya även om Torines såklart var en bra rekrytering. Det finns mycket kompetent och drivet folk i föreningen när det gäller det sportsliga, men när det gäller organistaionsutveckling känns det lite sämre. Även om vi varit i HA länge, borde man kunnat skissa på lite ambitioner och inte vara helt tagna på sängen när man väl hamnar i SHL.
Kommentera