1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581631 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2694095

Sv: Apropå nånting...
Här är den! Jag hoppas kunna föra vidare lite information och dialog hur detta kommer gå, med förhoppningen är att om alla gör sin röst hörd på mötet samt att aktivt verka för detta så kan detta absolut bli en verklighet. Kanske inte till denna säsong, men ändå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Missimurpen: Det är ju kaffepengar man säljer ut sig för....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Missimurpen: En sak jag tyckte var intressant är att avtalet ska vara mellan VD/Klubbchef och Kommunchef. Lars Backlund är bara Ordförande. Har han rätten på sin sida att skriva ett sådant avtal? I och med att detta är en så stor sak för oss supportrar med att ha tallarna på framsidan, varför har han inte startat någon form av "kampanj" där vi medlemmar får rösta om Tallarna eller texten innan han skriver ett avtal bakom ryggen på oss?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Missimurpen: nu är ju Timrå en liten kommun, men visst känns 350K lite väl billigt? Om det inte vore för hockeylaget skulle ingen i det här landet känna till Timrå kommun!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Missimurpen: Av det här avtalet tolkar jag det som att det viktigaste är att texten "TIMRÅ" samt "from Timrå with love" finns med på tröjan, inget angående vart eller hur det ska se ut på tröjan, bortsett från SHL reglerna.

Det innebär rent teoretiskt att vi skulle kunna få tallarna på bröstet? :D
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Missimurpen: Min initiala reflektion är att avtalet är med fel part, det är Timrå IK Ishockey AB som har elitlicensen i SHL. Däremot så ska alla Timrås ungdomslag enligt avtalet ha TIMRÅ text och "from Timrå with love".
Kommentera