1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581934 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #327478

Sv: Ramsorna som försvann
65Selander: En klassiker det också... Om än något för brynäsig för min enkla smak. Kan tala om en annan bizzar upplevelse som inträffade efter att äckelbrynäs tagit sitt senaste SM-guld... (Avis som fan...)

Långt ute på landet där jag bodde förut så fanns en granne som hade sjukliga böjelser. En notorisk brynägalning som var både högljudd och allmänt odräglig...

När krutröken lagt sig och Brynäst tagit sitt jävla SM-guld så spikar grannjäveln upp historiens största skylt vid byhålevägen. Typ tre gånger fyra meter, där han basunerade ut: BRYNÄS och SM-GULD!

På den tiden så tränade jag hårt inför något lokalt uterinksmöte mellan brynäsdåren och mig själv som stolt TIK-are. Därför kutade jag som en galning flera mil med tung ryggsäck till och från jobbet varje dag.

En morgon så var jag alltså nära att springa rakt in i denna psykologiska mördarskylt.

Grannen fick ett övertag det året och vann faktiskt många uterinksmöten i brutalhockey. Dvs hockey utan benskydd eller andra hockeyrelaterade skydd. Iklädd enbart jeans och korta täckjackor möttes traktens alla gubbar i nostalgiska bataljer på månskensrinkens knöggliga och spräckta is...

Fy fan för Brynäsare;-)
Kommentera