1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581930 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #505853

Sv: SHG-spelare på förhör
Smokey: "I övrigt så kan Timrå IK vara förbannat stolt över hur deras företrädare uppträdde i SHG!"

Javisst, det ska ni vara.

Men, lyft blicken lite, och friska upp minnet en aning. Det var väl inte så förbaskat länge sedan en viss hyllad och känd ledare urinerade på ett mycket olämpligt ställe. Sketfull var han visst också. På tal om föredömen.
Liksom den f.d. spelaren som vid en klubbfest i allt annat än nyktert tillstånd kommer med "förslag" till allt av kvinnligt kön han stöter på.
'
Vad jag vill ha sagt är vad jag varit inne på tidigare. Det är lätt att döma de här tre spelarna för det de gjort. Och självklart finns det mycket att klandra dem för.
Det som är lite störande är att det här verkar vara toppen på ett isberg. Fylla och orgier verkar inte vara direkt ovanligt, på många nivåer, i många sammanhang. Visst, stäng av och bojkotta just de här 3 spelarna, men är problemet borta med det?
Vet inte om du noterade att när det här skulle "diskuteras" i studion under helgen med diverse potentater så var det väldigt många som höll en minst sagt låg profil, och med fladdrande blickar och osamanhängade mummel försökte man säga något lagom neutralt, lagom fördömande, lagom förnumstigt som samtidigt var öppet för alla tolkningar. Min tolkning var att ytterst få av de tillfrågade själva hade helt rent mjöl i påsen.

Hockeyförbundet med sina företrädare är de jag mår mest illa av.
Alla verkar ju veta ju "hur det går till" ibland. Alla försöker så långt som möjligt tysta ner ev. skandaler, så även i det här fallet. När man sedan misslyckas blir det handbromsvändning och fullt artilleri i andra riktningen.
Ska hockeyförbundet återupprätta sin heder är det nog dags att man inför klara och tydliga regler. Det räcker uppenbarligen inte med att gömma sig bakom argumentet att "det är vuxna människor det handlar om". För om man inte bär sig åt som en sådan funkar det inte. Det har den här trion visat, det har andra visat tidigare. Och ytterligare kommer att göra det om inget sker. Kanske t.o.m. en Timråspelare, vem vet.
Kommentera