1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581948 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #505871

Sv: SHG-spelare på förhör
Bragd-Birger: Överseende med vad? Grabbarna är inte vare sig misstänkta, åtalade eller dömda för NÅGONTING. De har hörts "upplysningsvis" om en händelse. Undersökningen lades ner på rekordtid, tror du man hade gjort det om det fanns minsta substans i "anmälan", som vi inte ens vet vems om gjort, om det ens gjorts någon? Proportioner, tack.

De döms enbart på moraliska grunder, inget annat. Och som jag tydligt skrev, jag tar självklart avstånd från händelsen ifrån många perspektiv, främst för att jag anser att man inte går ut på krogen när man är på landslagssamling. Vad man sedan har för sexuellt läggning, hur man behandlar sin familj etc är deras problem, inte ditt eller mitt.

Jag vänder på din fråga, ska man ha överseende med de skandaler som man inte lyckats tysta ner? Problemet är ju att det tydligen är fritt fram för diverse äventyr (med förbundets goda minne) så länge det inte kommer fram. Skulle det göra det är det andra regler. Då ploppar samma företrädare, nu i skepnad av principfasta moralister, upp som mögelsvampar och tydliggör hur mycket det här "bryter mot reglerna", regler som de sedan själva inte ens kan definiera! Hur sjukt är inte det?
Kommentera