1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581610 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #578217

Sv: Förslag till SK
Selina: Jamen men kan väl inte hårdnackat hålla fast vid principer som är förlegade. Man måste väl kunna ha en dialog om det?

Diskussionen måste ju kunna öppnas på nytt. Jag vidhåller fortfarande att det måste vara bättre ur ett större perspektiv för Timrå IK och Supporterklubben att kunna erbjuda ett fullgott alternativ som komplement till Åbro Original, Lapin Kulta, Spendrups, Pripps osv.

Nu är jag inte insatt i hur avtalen är reglerade för puben i E.ON Arena. Det är mkt möjligt att krögaren där bunden av ett avtal mot ett specifikt bryggeri och på så vis inte kan ta något annat i sitt sortiment?

Det skulle vara att begå kontraktsbrott. Med stämningar på halsen som följd.

Men då får vi backa på den punkten. Att SK tar fram ett öl i sig kan egentligen vara något hinder annat än att Timrå IK skall ha ett sorts kontrollbehov av allting. Men kan man släppa ut restaurangen på entrepenad och låta folk utifrån arrendera lokalerna borde det väl inte vara några problem att sätta tummen upp och ge klartecken för SK.

Jag menar tackar Timrå IK nej till denna föreslagna som jag skissar på är det lika urbota korkade som Leif "Loket" Olsson som tackade nej till att istället för att få fast lön ges en ersättning på 0,50kr/bingolott under sin tid som programledare.

Inse att karln varit mångmiljonär idag. För hysterin var som värst såldes det 3milj. lotter varje lördag - det hade smakat fågel idag det för "Loket".

Han har nog haft anledning att ligga sömnlös några nätter över sitt beslut.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera