1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582742 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #599228

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2005-10-20
Efter dagens match tycker jag alla i laget är värda en applåd. Att ge ett lag som Luleå på nöten på ett så kraft fullt sätt som idag är enormt.

De släpper bara igenom 5 skott i första och sedan 4 i andra och tredje.

Visst fick Oksa inte mycket att göra. Såna matcher är även de svåra. Han klara sig bra idag. Men som sagt en gång ingen gång han spelade i sett från mina ögon sin bästa match idag. Men vill se ytterliggare prov på detta.

Man ser även på spelarna att det inte litar lika mycket på Oksa som på de gjorde på Kapanen.
Tror att detta kan sätta lite käppar i hjulen då det känns som Timrå ibland backar hem lite för tidigt vissa gånger. Deras deffensiva tänkade hindrar ett bra anfallsspel.

Oksa fick nog aningen bättre självförtroende efter detta.

Frågan är bara vem står på Lördag Oksa som släppte in 3 sist mot Linköping eller Asplund som höll nollan emot dem de van med 4-2 4 målet i tom bur.
Vill se Asplund. Det är hans tur nu. Man ska sluta när man är på topp och det är Oksa.

Har en minimal inväning bara och det är skotten som våra backar skjuter, undantag Styf han Sköt som man ska skjuta idag, snacka om dröm träff. Jag fattar inte hur det kan vara så svårt att lyfta pucken ovan för isen. Många av Timrås skott går längs isen inte kostigt att vi inte gör så många mål. Men Leionen stod iofs upp lite idag och tog även två höga skott idag ett från bla Nilsson.

Denna match kommer ge grabbarna råg i ryggen och det var viktigt för nu kommer ett lungvikts möte. LHC Vi måste ta revanch.

Heja Timrå vi vinner med 4-2 på Lördag.
Kommentera