1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582209 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #616433

Sv: Vidtag nödvändiga åtgärder!
RocknRolf2: Håller inte med dig riktigt. Anser inte att nyförvärven är det stora anledningen till ett "misslyckande".
 
Ström kan jag hålla med om, den spelare jag på förhand tippade skulle bli bra i detta lag har varit usel och jag tycker inte att vi har någon användning utav honom.

På målvaktssidan så vidhåller jag fortfarande att vi har ett BRA målvaktspar, inga guldhjältar kanske men det har väl inte varit målsättningen för denna säsong, Aspan kanske kan få chansen några matcher i rad också. Strålman är det mest spännande nyförvärvet, han har potensial och tar redan nu en ordinarie plats i truppen trots endast 19år. CJ värvades väl som en utfyllnadsspelare och spelar inte mycket, fick några minuter idag men var ambitionen högre vid värvningen av honom? Wennerberg, Nielsen kan man ev. kräva mer av. Wargen och Regin glänser ibland. Sloan ger jag några fler mather.

Det som jag tycker har fungerat sämst är stommen sedan tidigare år. Vad sysslar Koskinen med? Aalto, Krykov, M. Nilsson, Svedberg (Styf, Crippe) spelare man förväntat sig mycket mer av. + Då till Robert Carlsson och Manderville utan dem är Timrå ingenting.

Kvällens match hoppas jag är en tillfällighet. Att förlora är okej. Men att inte visa någon vilja, är framför allt på hemmaplan INTE okej. Vi har ett par löjligt viktiga matcher framför oss nu, visa hjärta och giv oss frid. VINN.
Kommentera