1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582246 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #625131

Kommentarer
"Magnus Nilsson åkte ut för hög klubba på grund av att Modospelaren filmade."

Nja - man har ansvar för sin klubba och klubban fastnade i ansiktshöjd på MoDo-spelaren...

-----------------------

Jag är grymt imponerad av Strålman som slår två kalasgenomskärare (en till Gahn och en till Mange), spelar så klokt i egen zon och arbetar så kopiöst i boxplay. Ett extra plus att han trots sitt schabbel med pucken på blå i powerplay lyckas ta tillbaka initiativet i den duellen. Strålman är bäste back just nu.

En känga till alla medgångare som snackar ned Ström och Wennerberg. Ström har haft en lång och lyckosam karriär i Frölunda - detta ända sedan moppemuschetiden. Att han gjort en kort sejour i Italien betyder inte att han är på dekis. Vad gäller hans insatser i Timrå så är jag övertygad om att han är på väg uppåt. Jag tycker att han spelar safe och mycket sällan ställer till det. Han levererar klockrena passningar och jobbar hårt.

Wennerberg väntar på första målet och hade det inte varit för den flytttade målburen igår så hade målproduktionen varit igång. Wennerberg har spelat i Tre kronor och får inte vem som helst göra. Wennerberg i MoDo var en av mina hatspelare. Han rev och slet och tacklade och jobba framför mål.

Spelare som Ström och Wennerberg har inte varit med om Timrås storhet under 2000-talet. I en sådan svacka som nu Timrå befunnit sig i är det givetvis lätt att de tappar sina linjer i spelet. Detta särskilt som de troligtvis inte ens har kommit in i systemen riktigt än.

Jag säger som Sanny gjorde igår - vi har inte varit oroliga... vi har hela tiden spelat bra. Orolig är man när man inte spelar bra....målen kommer alltid till slut.

Självförtroende är det enda som saknas. Jag skulle inte kunna peka ut en enda spelare i laget som just nu inte gör ett bra jobb!!!
Kommentera