1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581689 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #636133

Sv: Tack för mig!
The Fat Bastard: Jag kan hålla med dig att lite "off topic" borde få förekomma. Problemet har väl varit att det blivit lite för mycket av den varan.
Personligen tycker jag det är beklämmande att läsa om hur full man är framför datorn en fredagkväll, att någon har bajssmak i munnen dagen efter en fylla eller hur man gång efter annan drar upp diktaturfasonerna i modererandet när ett inlägg raderas.
Underhållningsvärdet i gästboken är en jätteviktig del för att gästboken överhuvudtagt ska fortsätta leva. Då är det viktigt att man kan blanda humor och allvar. Men någonstans går gränsen. Är det okej att snacka bajssmak i munnen, för att ta ett exempel. Är det fel att radera sådana inlägg? Tydligen är det så eftersom en del personer ifrågasätter och kopplar samman modererandet av ett sådant inlägg med DDR.

Det finns alla chanser i världen att snacka om allt mellan himmel och jord i andra gästböcker om man vill sväva ut. Varför kan man inte använda dessa till såna diskussioner?

Det har gått lite prestige i detta kan jag tycka. En idé kan ju vara att ta bort samtliga moderatorer som finns idag i Timrås gästbok och låta de personer som starkt ifrågasätter modereringen att ta över. Då får vi se hur det blir. Då kan vi också konstatera om det är fel människor som ansvarar för Timrås gästbok. Jag är inte främmande för tanken. Bara jag slipper läsa om DDR-stämpeln över gästboken. Då kan vi en gång för alla konstatera eventuella brister.
Kommentera