1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580936 inlägg · 6216 ämnen

Tack för mig!

638815 · » Till forumet


Sv: Tack för mig!
El Maco: Nu är du väll ändå ute och cyklar ?
Den enda jag kritiserar är ju Nubben , men det vet väll du om någon.
Annars har jag hållt en väldigt låg profil i år.
Så snacka inte med mig om gnäll.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Boboviking: Har man inte koll på att Timrå för närvarande ligger 9 och inte på slutspelsplats kanske man inte har nått vidare intresse och därmed kanske inte blir sådär värst saknad på HS heller....

Fast ja kan ju hålla med om att nivån ibland kan vara lite för låg.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Om nu några som hoppar av gör det som en passning till delvis mig, som gud antyder, så kan jag krasst meddela att jag inte bryr mig för fem öre. Ingen effekt alltså.
Istället för att dåligt samvete eller nåt så tycker jag bara avhoppen är rätt komiska. Ett fånigt martyrskap för ett förlorat och mytomspunnet gästboksklimat som vissa här tydligen tyckte var betydligt behagligare än dagens. Själv vettifan. Gästboken var säkert bättre för 4-5 år sen men knappast för 2-3 år sen. Jag vet flera kompetenta skribenter som lagt ner för att dem tillslut inte pallade med spaltmeter med rent nonsens i utsatta tider. Jag själv har väl alltid haft en rätt skeptisk inställning, men jag har knappast gått på som den här säsongen de senaste framgångsåren. Självklart inte, det har inte funnits nån anledning.
I år däremot.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Tycho:

Håller med kritik är kritik men kritiserande kritik är fel.

Visst ska alla kunna ta att man gjort någonting dåligt, har jag gjort något dåligt för jag höra det men även förslag på hur jag inte ska göra samma misstag igen. Jag blir kritiserad ibland men personen som jag bli kritiserad av har belägg för sina åsikter.

Mycket här är ren pajkastning som inte borde förekomma.

Jag har säkert slängt ut mig mågot dumt. Men nu efter att ha legat hemma sjuk i 3 dagar och tänkt på allt möjligt b.la. Timrå och denna säsong så känner jag att jahg blivit ett mycket mer mogen person.

Jag kommer nu ta efter ordspråket,

"Tänk först hadla sen"

Jag har utvecklats som person JIHA:D
Kommentera

Sv: Tack för mig!
El Maco:
Kan prickar över bokstäverna hjälpa till..;)
Kommentera

Sv: Tack för mig!
mike66:
Välommen tillbaks din galning..

Att hoppa är säkert trevligt..Men med åren som bara rusar
iväg så orkar ju kroppen inte hur mycket hoppande som helst..;)
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Helg Ernest: Vilket skitsnack. raderas bara sant som 'inte faller moderatorerna paa laeppen'? Tjenare. Modereringen har handlar inte om asiktsregistrering eller asiktsredigering (minus de grovsta pahoppen pa ledare, spelare och andra hs-anvandare). Kul att du kommer med recept pa hur gb:n ska goras battre nar de som hoppar av gor det pa grund av just ditt och nagra fa andras envisa och trista gnallande. Vad tanker du gora at det? Hur kan du som flitig skribent gora den har gastboken mer lasbar for alla andra?
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Tycho: heh var de i en och samma gb de??
då var de riktigt bra gjort;P
Kommentera

Sv: Tack för mig!
rupert: Svara här då det är svårt att kontakta dig annars...

Jag tycker inte att man ska vara snustorr och färdig för journalist-högskolan för att skriva här. Se min senaste inlägg för beskrivning av vad jag inte tycker om för inlägg.
Jag har raljerat och spammat bra i mina dagar... men nu har jag blivit mer vuxen och spammar i alla fal betydligt mintre.

Jag har nog ett rekord som är svårslaget, tror det var ca 70 inlägg på 2 timmar... Men jag kanske bara tror jag är duktig... ;)
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Själv så har jag gjort ett påhopp för att i andra sekunden eller tredje återigen göra ett avhopp. Det är skoj att hoppa oavsett om det är av eller på.

Hej hopp min lilla sockertopp!
Kommentera

Sv: Tack för mig!
rupert: Svarar man på ett inlägg, som sedan blir raderat, plockar vi också svaren på det inläggen. Annars blir det rätt mycket förvirring för de som läser senare. Vi tar knappast bort inlägg bara för raderandets skull. Och även om det är mycket gnäll just nu, så tycker iaf jag att nivån på inläggen höjts.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
lungan: Jag har inga problem att ta negativa kommentarer, det skriver jag själv också även om jag i grunden är troende. Men då skriver jag typ "Vi kom inte riktigt åt HV i mittzonen och de fick för mycket tid framför våran blå linje vilket gjorde att de kunde komma in med pucken under kontroll" och inte Sparka enda hit och sparka andra dit. Det har inte vi något med att göra faktiskt, så enkelt är det. Vi kan kommentera att spelare inte kommer upp till ES-starndard och varför men om de ska vara kvar är inte vårat sak att bestämma.

Vem vill komma till Timrå om man har omänskliga förväntningar och blir mer eller mindre hånad i gästboken om de inte lyckas. För kommer fram till spelarna gör det garanterat.

De spelare som kommer in och får läsa sånt kommer inte att prestera bättre framöver, det kan jag med 95% säkerhet säga. Om det står konstruktiv kritik kan man åtminstonne försöka ta till sig det och förbättra sig. Det kanske inte blir någon förbättring men då finns chansen iaf...

Så kritik är bra men det beror på hur den framförs och det är sättet kritik framförs på denna GB som jag motsätter mig. Det kan endast gynna den som skriver inläggen om denne lider av någon brist av uppmärksamhet i verkliga livet...

Timrå IK ÄR de bästa!
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Jag förstår det...
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Tycho: Själv har jag inte för avsikt att sörja för andras kvällslektyr genom att skriva så underhållande inlägg som möjligt. Har trott att vi här kan diskutera sånt som rör hockey o Timrå utan att för den skull vara snustorrt seriösa..

Att man FÅR vara pessimist om man känner för det eller obotligt optimist (hej Ann *L*) om man är lagd åt det hållet, UTAN att få vart o vartannat inlägg raderat. Och att man lite här o där får raljera lite när andan faller på trots att det som då skrivs inte skulle klara inträdesproven på journalisthögskolan.

Å näe Frella, det är verkligen inte bara sk fylleinlägg som raderas...Jag är väl inte den hårdast drabbade men har gång efter annan fått inlägg bortplockade som jag faktiskt försökt förmedla något med, oftast nå´n form av kritik..
Varken förväntar mig eller tror att nån tycker synd om mig när jag härmed säger tacko hej!

Go´ jul!
Kommentera

Sv: Tack för mig!
lungan:
Allas åsikter är välkommen..Bara det håller sig inom
Sveasrikes lag och denna GBs "lokala" regler..

Problemet med att vissa har samma åsikt som upprepas
i 30 inlägg dag ut o dag in,månad ut o månad in.. (jag kallar det gnäll)

Jag och de flesta upplever det väldigt tröttsamt..

Så om du nu har förstått detta inlägg så är det inte
åsikten som är problemet..Det är antalet av inlägg med
samma åsikt i inläggen av 3 - 5 personer som är det primära..

Allt detta har skapat en väldans massa oro härinne så det är del
som har valt att lägga ner HS för gott..

Fast en del av dessa som har hoppat av har bara bytt nick..
Så poängen med avhoppet försvinner..Så man kan undra varför
man väljer att göra ett avhopp..
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Tycho: Det kan du ha rätt i, men du måste vara lite observant i hur många han måste förklara sin synpukter till, desto fler som frågar ju mer upprepningar blir det.

Men jag håller med om att det snackas mycket samma sak ja.

Men det känns som om man inte kan snacka så mycket mer om Timrå än det som tas upp idag, det kanske har blivit ett precisare samtal om Timrå i år då de inte spelar så bra, eller ja detta finns det inget belägg för men, jag tror att man låser sig för mycket på det negativa JA.

Det har jag gjort med, men lite mer och andra ämnen borde man kunna diskutera håller med.

Men idag och imon lär vi få stå ut med att nyförvar kommer diskuteras då alla är ivriga på i att få reda på om det blir några förändringar eller inte.

Men som sagt vi kan inte göra något lika bra att hålla käft och avvakta.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Frella: Skulle bara moderatorerna hålla sig till de regler och lagar som gäller
så skulle det aldrig uppstå minsta tvivel.
Men det raderas ju tamefaan bara före att det inte föll moderatorn på läppen.

Allt har ju gått till överdrift, de sitter folk som skall dömma andra utan att själv ha en pail på HS reglerna för det första.
För det andra har vi tryckfrihetsförordningen, men av mindre vikt.
Men förmodligen bryter Nolltolleransen mot den.

Utbilda moderatorerna, det ställs krav på gemene man , men för att bli moderator räcker det med att vara med i supporterklubben.

Vilklet också är snett, Timrrå IKs GB här i HS är ju officiellt Tikare.se GB.
I vilken GB skall vi som inte är ansluten till SK vara och snacka då ?

GBn skall vara opartiskt organ för såväl medlemmar och bara hockeyintresserade Timrå fans.

Största orsaken tror jag att det är samma skrot och korn som mästrar klacken som mästrar GBn
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud:
Du har en poäng i det du skriver om att det är 3-5 stycken som verkar vara hockeybulemiker, tugga i sig hockeynyheter och sedan spy upp dom i en flod som får Stora Sjöfallet att likna Merlobäcken.

Men man kan ju inte bara radera alla deras inlägg, då blir det översittarfasoner från moderatorerna.

Mitt förslag att ignorera alla deras inlägg med påhopp på Nubben.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
lungan: Problemet är att det inte är en diskussion utan en 5:mansblogg där man antingen upprepar sig, spyr galla över allt och alla eller båda delarna... Vem vill läsa sida in och sida ut med den skiten?

Inte jag iaf... Jag ska inte tacka för mig för så lätt blir ni inte av med mig, men det är kanske inte mig och mina inlägg ni ska vara rädd om. Det finns betydligt bättre skribenter som börjar lessna,,,,

När jag läser genom GB:n efter att ha varit borta ett tag brukar jag säga bla bla bla och söka efter de skribenter som skriver bra saker, oavsett om det är positivt eller negativt. Det brukar vara 1/30 av inläggen som är läsbara...
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Frella: Har upplevt detta på annat forum och heta diskussioner har pågått ang. detta. Större delen anser att man endast gör det på grund för att få uppmärksamhet och skapa debatt. Trots "tack för mig, nu ses vi aldrig igen" så finns 9/10 kvar på sidan, antingen under andra nick eller så bara som besökare. - Alright, såg att du redan nämnt detta dock så är det endast för att personerna som döljer sig under sina användarnamn som har en hög önskan om att få stå högst upp på podiet som gör detta.

Skippa skitsnacket och stå för den du är istället, allt annat är patetiskt.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Vad är detta?

Ska folk sluta diskutera Timrå?

Klart att det blir gnäll om laget? Hur ska vi kunna diskutera positiva saker när laget spelar som det gör just nu?

Visst var timrå grymma idag vi vann skottstatestiken med 40-20 men torksa med 3-0, hur mycket positivt kan vi få ut av sådan match. (detta är ett exempel, har då inga dokumeterade siffror, en hypotes mer).

Vi måste alla ha ett överseende med varandra nu!

Visst är vissa inlägg aningen hårda men alla har rätt till att tycka exakt vad den vill. Det hadlar om respekt, alla måste respektera vad andra tycker, alla kan inte tycka likadant.

Alla människor uttrycker sig på olika sätt. Vad är felet med att uttrycka sig och delge sina åsikter?

Vi måste hålla ihop det räcker med att laget är instabilt inte ska vi supportrar börja hacka på varndra så att folk försvinner från "Supporter familjen?"

- RESPECT - TIMRÅ - LOVE - GOD JUL -
Kommentera

Sv: Tack för mig!
rupert:
Orsaken till att de flesta som har hoppat av Timrå IKs GB är
det ständiga gnället av 3 - 5 personer..

Kritik är en sak..Maniskt en annan..

Turligen så är det uppehåll nu så tills det blir nersläpp så är
det ganska lugnt och relativt gnällfritt härinne nu..

När det gäller moderatorerna så gjorde dom alldeles riktigt rätt
att strama upp denna GB..

Kan dock villigt erkänna att det finns vissa lägen moderatorerna
kan lossa lite på slipsen och bjuda till lite dom med...
Kommentera

Sv: Tack för mig!
rupert: Har svårt att se vad det gnälls så förbannat över, att man inte kan ha personliga chatter eller fylleinlägg hela nätterna längre? För det är i stort sett vad som plockas bort...

Tror den största anledningen till att folk hoppar av är att det skrivs mycket negativt om TIK just nu, också helt förklarligt då man spelar som ett gäng sorkar.

Man får väl försöka göra något åt den negativa stämningen då istället för att klaga på att det är negativt?

Sen är det ytterst patetiskt med nu loggar jag ur för gott inlägg. Jaha, och? Ska jag tycka synd om dig nu? De flesta som loggar ur kommer ju dessutom tillbaka med nya nick fort som fan.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Nu får du allt förtydliga dig en aning...
Kommentera

Sv: Tack för mig!
73Sjöbba:
Med tanke på att du är ny härinne så kan farbror gud
berätta för dig att moderatorerna har en väldigt liten
del i det hela...

Ta och scrolla dig tillbaks i tiden..En månad eller så
Så hittar du den största anledningen..
Kommentera

Sv: Tack för mig!
73Sjöbba: Moderatorerna här borde definitivt tänka om! Tyvärr är jag inte särskilt hoppfull på den punkten. Här raderas "obekväma" inlägg friskt efter behag på ett skrämmande godtyckligt vis...
Kommentera

Sv: Tack för mig!
iggy: Vad är det frågan om? Undra om det inte är dags för moderatorerna att tänka om. Användarna dör ju som myggen på en bilruta på bärplockarsemester i norrra Lappland
Kommentera

Sv: Tack för mig!
SMÅLAND: jag (vi) kommer sakna dina euforiska och HÄRLIGT sköna FRISKA sunt "naiva" inlägg...
Det borde kunna vara högre i taket här på hockeysnack - Jag tror inte att den så kallade nolltolerans är rätt väg.....om det är att "ansa" denna sköna samling människor som finns inne Timrås hockeysnack för att "slippa" ett gnälligt forum.....Nää ..låt tusen blommor blomma och släpp fram fler juniorer ;-)
Kommentera

Sv: Tack för mig!
SMÅLAND:Tack själv  God Jul o Gott Nytt År
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Tack för mig.....
Förlåt alla mina raderade vänner....
Blev så trött på all negativ inställning..
Blev trött på all nolltollerans i mina inlägg..
Försökte skapa glädje och positiv inställning..
Har försökt sprida det i 4 år nu nästan 3000 inlägg....men sista
tiden har mitt intresse svalnat mer och mer..
Vet inte om jag orkar mer...??
Ser att även andra storheter tröttnat...
Vad är det som håller på att hända??
Haft 3 härliga år här innan,men nu
har man tappat allt intresse...
Nu när Timrå IK behöver oss mest av allt..
Nu när vi suppotrar måste hålla ihop...
Nej.....jag har funderat och mitt beslut
om avslutat 4 årigt medlemskap kommer
efter nyår....sorligt,men vad gör man...
Man får ju inte sprida den glädjen o positiva
viljan som man vill utan att bli raderad
hela tiden......tack för mig så länge....
till mina raderade vänner...jag sakanr er...
förlåt mig,men ni förstår nog..
Ha det bra!
God Jul o Gott Nytt år...
Kanske vi hörs nästa år??

Älska Timrå IK i vått och torrt ALLTID!!!
Även i Motgång!

Lall On Lall On..
Kommentera

Sv: Tack för mig!
iggy: "RockNrolf2 är en uppgradering av Moverare - dock en mycket dystrare och helt utan humor !!"
Det tar jag som en kompling, vare sig det var menat som en sådan eller inte.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Nu loggar jag ut för gott.
Ha det bra alla ni som älskar TIMRÅ IK
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Bra skrivet!
Jag håller med dej fullständigt!
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Kritik är bra så länge att man inte upprepar sig så jävla många gånger. Humor är också bra så att det blir en lite roligare sida det här, den har varit väldigt dyster ett tag om man läser inläggen.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
250kg kärlek:
Självklart så är det inte bara dessa 3 - 5 personer som gör att
att folk hoppar av..Men det är en stark bidragande orsak till
den senaste tidens avhopp...

Dessa nick du drog upp som även höll på förr har ju 2 av dom bara
bytt nick och i mina ögon dessa blivit mycket råare och gnälligare i sin kritik till sitt favoritlag..Och att dom gör det varje gång dom skriver något..

Och i samband att fler väldig härliga skribenter har valt
att göra något annat i livet än att sitta här på HS dagarna i ända
som kunde med skön humor hålla dessa herrar lugnare har gjort att
dessa 3 - 5 personer har fått alldeles för stort utrymme..

Det finns minst två saker som måste till för att få
TIMRÅ IKS GB på rätt spår igen...

Få bort det otroliga gnället på allt som handlar om TIMRÅ IK
som förekommer dag ut o dag in..Kritik är en sak

Men ett maniskt klagande måste bort..

En andra sak kan vara att vi alla rannsakar oss själva och börjar
att skriva lite mer i humorns tecken..Givitvis så ska det finnas
utrymme för allvarligare saker och kritik som inte är sjukt maniskt..

Då är denna GB på rätt väg och förhoppningsvis så sprids det
till det "gamla" gardet så att även dessa herrar/damer väljer att
skriva mer än vad som sker idag..
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Alltså de har väl klagats på denna gästbok genom alla tider så jag kan inte riktigt förstå varför dom ska avsluta sitt medlemsskap nu.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Kramer: rätt på första. Men TGO är INTE RTS. Rupert är absolut inte Bo Wasa. Bo Wasa är Bo Wasa de få gånger han skriver numera. TGO går enligt envisa rykten under alias talangscouten.
Undra vad Starostenko gör nuförtiden?
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Äh det finns de som alltid måste klaga på något.
Det är bara att ignorera alla pessimister!

Dags att sprida lite solsken i gästboken :)
Kommentera

Sv: Tack för mig!
250kg kärlek: Det är säkert samma snubbar än, att RR2=Kasparov vet vi redan Så RTS och rupert är säkert TGO och Bo Wasa.
Idag blir det sorg i gnälllägret TIK-HV71 3-2
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Jag tycker inte heller att det är speciellt upphetsande att gång efter annan läsa om katastrofvärvningar, Nubbens avgång, katastrofen Oksa o.s.v. Jag tröttnar, precis som du.

Däremot har dom alltid funnits. Minns som det var i går hur Bo Wasa, Kasparov, The great one, Laken med flera hade liknande diskussioner för ett antal år sedan. Då hanterade vi situationen utan att var och varannan hoppade av. Därför kan jag känna en viss skepsism att personer hoppar av på grund av detta. På den tiden fanns det också det man idag kallar för Lallande fånar, en jag kommer ihåg med glädje var HH, killen med lovikavantar och sockerkaksrecept. Sedan fanns det "gamla gardet", som fortfarande huserar på Hockeysnack men inte på långa vägar skriver lika frekvent som då. Vad beror detta på?
Är det för negonissar får utrymme, är de för alla Lallande fånar eller är det för att moderatorerna på gästboken förstör p.g.a. för dålig moderering?

Jag vet att jag kan läsa sakliga inlägg med såväl negativa som positiva åsikter, jag läser gärna inlägg fullspäckad med humor eller ironi. Bara inte detta ältas i all oändlighet. Då blir det bara jobbigt.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud:

Härligt rak på sak.
Bra skrivet fd ordförande TIKSuppk.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
250kg kärlek:
Att humorn har försvunnit är för oss flesta mycket tråkigt..
Men det hjälper precis inte att det är 3-5 personer som varje
dag har gjort det till sitt mål här i livat att klaga/pissa på "sitt"
favoritlag..

jag är tyvärr en sån människa som i både i skrift och tal är
mycket rak och tycker jag att någon är en kärring eller har
gjort något bra så säger/skriver jag det..

Så i många lägen har jag varit otroligt glad att det är en hel del människor
som har orkat att debatterat med dessa 3 - 5 människor på ett mycket bättre sätt än vad jag kan...

Men ändå fortsätter dessa "kärringar" att klaga/pissa på sitt lag
och skiter högaktingsfullt i att dom redan har fått saklig information
på sina "frågor/påståenden" och drar ner Timrå IKs GB ännu mer i skiten..

Självklart ska ordet vara fritt så långt det går om det inte bryter
mot lagar och GB regler..

Men någonstans måste det vara nog..??

Låt oss ALLA hjälpa till att få igång denna GB som var
otroligt skön att besöka för några år sedan så slipper
vi mer avhopp pga mer eller mindre av dessa 3-5 "kärringar"...

FORZA TIMRÅ IK
Kommentera

Sv: Tack för mig!
gud: Japp och jag vet många fler.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
kalle anka: Jaha du är Ernie Eagle som uppstått med ett nytt nick.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
kalle anka:
Som du då..
Kommentera

Sv: Tack för mig!
Det är många som kliver ur detta forum men som återuppstår igen med ett annat namn och blir gluttare.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
orion: "Självklart ska inte vad som helst få stå kvar, men utan humor försvinner själen, kvar blir oändliga laguppställningar och neggosvammel."

Som jag sa, med andra ord.

Jag har nog svårt att se den humoristiska kopplingen. Gång efter gång läser jag om hur det fria ordet inte existerar så fort det raderas och att ordet moDDRator finns med i samma mening. Nu vet jag dock att det är humor, på hög nivå. Jag såg inte den sammankopplingen.

Jag tycker (antagligen som du) att gästboken var betydligt roligare för ett antal år sedan. Det var riktigt roligt att läsa inläggen som var av en salig blandning, ironi blandat med allvar och humor.
Tyvärr har nivån sjunkit betänkligt med åren. Om det beror på pessimisterna som tillåts härja på forumet, om det beror på de som anser att det fria ordet inte får verka på det sätt som är brukligt eller om det är alla Lallande fånar som är obotliga optimister låter jag vara osagt. Dock är det var människas rätt att uttrycka sina åsikter på ett forum av detta slag. Blir modererandet godtyckligt är det förstås allvarligt. Nu tycker jag dock att de flesta av inläggen som raderats har raderats på ett korrekt sätt.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
250kg kärlek: Har i mogen ålder bestämt mej för att dela upp personer i det enda som betyder nåt:

Har dom humor eller inte! Detta har fått mej att byta tandläkare, välja arbetskamrater noggrannare, osv.

Den som inte kan se den humoristiska kopplingen mellan folk med raderknappar och diktatur, dessutom monterat i ett ord:
"moDDRator", den har förbanne mej ingen humor!
Ta åt dej/er så mycket som ni känner er träffade.
Själv tycker jag att det är skitkul!

Självklart ska inte vad som helst få stå kvar, men utan humor försvinner själen, kvar blir oändliga laguppställningar och neggosvammel.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
DJ Hemp: Va du med o planka på IP, vid pissoaren, vid trådgårdsmästaren? På 50-talet i matchen mot Sura?
Såg du någonsin KG. Träffa han mål så vart de mål. Oavsett hur många målvakter det va. Säg du Eje åka slalom mellan Hasse Svedberg och den där andre jätten i Skellefteå?
Slut på nostalgin.
Jag håller på Timrå IK allt som går och försöker förstå hur dom jobbar med små ekonomiska (jämförelsevis) förutsättningar. Det är proffsigt rakt igenom.
Kommentera

Sv: Tack för mig!
The Fat Bastard: Jag kan hålla med dig att lite "off topic" borde få förekomma. Problemet har väl varit att det blivit lite för mycket av den varan.
Personligen tycker jag det är beklämmande att läsa om hur full man är framför datorn en fredagkväll, att någon har bajssmak i munnen dagen efter en fylla eller hur man gång efter annan drar upp diktaturfasonerna i modererandet när ett inlägg raderas.
Underhållningsvärdet i gästboken är en jätteviktig del för att gästboken överhuvudtagt ska fortsätta leva. Då är det viktigt att man kan blanda humor och allvar. Men någonstans går gränsen. Är det okej att snacka bajssmak i munnen, för att ta ett exempel. Är det fel att radera sådana inlägg? Tydligen är det så eftersom en del personer ifrågasätter och kopplar samman modererandet av ett sådant inlägg med DDR.

Det finns alla chanser i världen att snacka om allt mellan himmel och jord i andra gästböcker om man vill sväva ut. Varför kan man inte använda dessa till såna diskussioner?

Det har gått lite prestige i detta kan jag tycka. En idé kan ju vara att ta bort samtliga moderatorer som finns idag i Timrås gästbok och låta de personer som starkt ifrågasätter modereringen att ta över. Då får vi se hur det blir. Då kan vi också konstatera om det är fel människor som ansvarar för Timrås gästbok. Jag är inte främmande för tanken. Bara jag slipper läsa om DDR-stämpeln över gästboken. Då kan vi en gång för alla konstatera eventuella brister.
Kommentera

638815 · »