1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581684 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #636160

Sv: Tack för mig!
orion: "Självklart ska inte vad som helst få stå kvar, men utan humor försvinner själen, kvar blir oändliga laguppställningar och neggosvammel."

Som jag sa, med andra ord.

Jag har nog svårt att se den humoristiska kopplingen. Gång efter gång läser jag om hur det fria ordet inte existerar så fort det raderas och att ordet moDDRator finns med i samma mening. Nu vet jag dock att det är humor, på hög nivå. Jag såg inte den sammankopplingen.

Jag tycker (antagligen som du) att gästboken var betydligt roligare för ett antal år sedan. Det var riktigt roligt att läsa inläggen som var av en salig blandning, ironi blandat med allvar och humor.
Tyvärr har nivån sjunkit betänkligt med åren. Om det beror på pessimisterna som tillåts härja på forumet, om det beror på de som anser att det fria ordet inte får verka på det sätt som är brukligt eller om det är alla Lallande fånar som är obotliga optimister låter jag vara osagt. Dock är det var människas rätt att uttrycka sina åsikter på ett forum av detta slag. Blir modererandet godtyckligt är det förstås allvarligt. Nu tycker jag dock att de flesta av inläggen som raderats har raderats på ett korrekt sätt.
Kommentera