1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581683 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #636193

Sv: Tack för mig!
gud: Jag tycker inte heller att det är speciellt upphetsande att gång efter annan läsa om katastrofvärvningar, Nubbens avgång, katastrofen Oksa o.s.v. Jag tröttnar, precis som du.

Däremot har dom alltid funnits. Minns som det var i går hur Bo Wasa, Kasparov, The great one, Laken med flera hade liknande diskussioner för ett antal år sedan. Då hanterade vi situationen utan att var och varannan hoppade av. Därför kan jag känna en viss skepsism att personer hoppar av på grund av detta. På den tiden fanns det också det man idag kallar för Lallande fånar, en jag kommer ihåg med glädje var HH, killen med lovikavantar och sockerkaksrecept. Sedan fanns det "gamla gardet", som fortfarande huserar på Hockeysnack men inte på långa vägar skriver lika frekvent som då. Vad beror detta på?
Är det för negonissar får utrymme, är de för alla Lallande fånar eller är det för att moderatorerna på gästboken förstör p.g.a. för dålig moderering?

Jag vet att jag kan läsa sakliga inlägg med såväl negativa som positiva åsikter, jag läser gärna inlägg fullspäckad med humor eller ironi. Bara inte detta ältas i all oändlighet. Då blir det bara jobbigt.
Kommentera