1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582984 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #637870

Sv: Hjältens återkomst
TIKA: ...ja, vad säger man... ...Allas våran "hjälte" som dock kan få glorian på sned ifall det visar sig att han ej kan leva upp till den näst intill omöjliga uppgift som han då kommer att stå inför. Nämligen att prestera på det "overkliga", "oöverträffade" sätt som han gjorde i sin storform.

Kommer Timrå IK-anhängare att lägga ribban på denna orimligt höga nivå så är han nog redan nu dömd att misslyckas eftersom hjältar har förmågan att höjas till skyarna under sin aktiva period men placeras vid "Herrens högra" senare i goda minnens lag.

Kan man däremot sänka nivån till att acceptera att denna man är mänsklig och därför kan tillåtas göra matcher därefter, ja då kan vi få en välmående burväktare som både kan släppa ett och annat godkänt mål men ändå kunna hjälpa oss uppåt i tabellen för att (vem vet) kanske till och med "plexifiera" i det kommande slutspelet.

Mycket svammel men jag hoppas att Ni förstår vad jag menar. ;)


...Det är dock inte utan att man blir lite nostalgisk när man i stillhet begrundar det eventuella faktum att det kan bli dags och damma av den gamla...

K I I M M O O K A A A P A A A N N E E E E E E E E E E E E E E E E E N N !!!
Kommentera