1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582170 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #638202

Sv: Hjältens återkomst
Bragd-Birger:
Ja i just fallet Wallenberg så vidhåller jag att det hade varit en betydligt mer logisk värvning än dem i Modo t ex. Det beror väl delvis på att jag fortfarande har stor respekt för toppspelarna i allsvenskan pga tydliga minnen om vad såna som Lind och Matthiasson kunde uträtta i eliten.

Det är din tolkning vad jag ger sken av, jag säger bara att jag är jävligt förvånad och besviken över hur man handlade. Och att en stor del i skulden till dagens skit ligger just där, och inte i bortförklaringar Nhl eller nåt annat.

Ta fallet Hedström. Klart som fan jag blir extra besviken på den utvecklingen när man redan fattat från början att han skulle dra! klart som fan man blir extra less på Nubben mfl.
Nubben antyder fortfarande att det var någonting oväntat att han stack. "vi hade lika gärna kunnat få behållt honom, det drog ju trots allt ut på tiden innan han definitivt bestämde sig för NHL och Anaheim. Sen visste vi väl att hans förstahandsval låg någon annanstans." säger Nubben i earnie eagles intervju.
Att man dessutom ansåg Hedström som mer eller mindre klar på riktigt bekräftar han vidare med "Som jag sa, vi tappade nyckelspelare på sårbara positioner mitt under sommaren och marknaden var väldigt begränsad."

Och det var en sån jävla miss, man hade inte råd att värva spelare som Sahlstedt tidigt på säsongen eftersom man naivt nog tog en spelare för givet som med all sannolikhet ändå skulle och ville dra. Snacka om att chansa och bygga luftslott! Detta blev ju ännu mer tydligt när resten av värvningarna var minst sagt av det försiktiga slaget.

"Man kunde inte veta hur det skulle gå med Hedström blablabla". Klart man kunde, var det så otroligt svårt att räkna ut?

2005-04-15 15:36 skrev jag:
Hedström stannar INTE, det har jag väldigt svårt att tänka mig. Money talks.

När nån kommenterade det utvecklade jag min övertygelse till hans bortgång (2005-04-15 15:40):
ChriZt3r: Ja, Hedström har gjort en riktigt bra säsong i Timrå. Plus att han antagligen kommer göra ett bra VM. Plus att NHL förmodligen kommer sukta efter spelare som inte nödvändigtvis behöver tjäna jättepengar.

Vad var det för otroliga insiders Nubben hade som vi vanliga dödliga + pressen inte fattade då kan man undra?

Som sagt, det är i dem här momenten som grunden till dagens skit ligger! det går inte att komma ifrån
Kommentera