1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582204 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #638259

Sv: Hjältens återkomst
RocknRolf2: Och mitt ifrågasättande av dina siffror poängterar det du verkar ha oerhört svårt att förstå: något blir inte 100% sant i förväg bara för att det är det när det har hänt.

Du säger att det var 10/90, och sätter ner foten med bestämdhet i uppfattningen om att det inte är din åsikt/magkänsla, utan en vedertagen sanning. Detta är rent ut sagt superlöjligt. O m det var sant, tror du då att Nubben skulle ha missat detta faktum? Eller ljög han kanske om det, tänkte att 'va faen, solen skiner...mister du en står dig tusen åter'.

Genom att tvärsäkert utgå från att du har rätt och Nubben fel ter sig dina resonemang absurda. Fram till april, exakt vad fick dig att tro att Nubben var:

a) totalt inkompetent
b) en bekväm jävel som tar dagen som den kommer, alternativt
c) en man som far med osanning.

Uppenbarligen hade han, redan då, totalt förbrukat ditt förtroendekapital. Detta efter att t r e säsonger i rad slagit hockeysverige med häpnad. Det är detta som får mig att ifrågasätta din agenda. Antingen har du grav hybris enligt devisen 'jag vet SANNINGEN', eller så är det något du är ute efter, något du så gärna vill bevisa med alla medel du kan göra tillgängliga.

Om man inte tillåts misslyckas, borde man enligt samma nollsummeresonemang alltid få ut exakt vad man satsar. Tredjeplatsen 2002 var således oförtjänt. 6:e 2003 möjligen ok, med minus för utslagningen av LHC i kvarten. Och förra årets upprepade 3:a åter en oförtjänt vinst.
Är det möjligen detta som stör dig?
Kommentera