1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581782 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #753122

Sv: Malmö Redhawks - Timrå IK 2006-09-21
JimmyH: Tråkigt om det inte märks får jag väl understryka då. Men jag är absolut inte odödlig på något sätt däremot brinner jag för saker på ett sätt som kanske är vida främmande för många människor och lägger man ner hela sitt engagemang på någonting så vill man ju ha feedback på det också. Det är något jag aldrig hymlat med och inte tänker göra i fortsättningen heller.

Jag vill omgående nå en effekt. Tålamod kan vara en bristvara emellanåt erkänner jag om än motvilligt.

Därför kan jag väcka väldigt starka reaktioner genom att jag blir så otroligt förbannad och gruvligt besviken när saker inte blir man på det sätt man tänkt sig.

Det är trist att inte alla har lika högambitionsnivå med sitt supportande och sina idéer som jag.

Men jag har börjat tackla av när det gäller att företa sig "omöjliga" uppgifter såsom att arrangera någonting som det bevisligen inte finns något intresse.

Folk är helt enkelt för bekväma och det får jag leva med. Därför tänker i fortsättningen i större utsträckning göra saker på egen hand och tillsammans med dem som jag kan lita på och som inte ballar ur när det hettar till utan osvikligt står kvar även när det blåser snålt.

Det storslagna visioner lägger jag i malpåse tills jag ett kryphål kring byråkratin och jantelagen och får göra det helt på mitt egna lilla vis utan inblandning från utomstående,

"Då blir det bästa resultat också, för ju fler kockar desto sämre soppa"
Kommentera