Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #922824

Sv: Timrå IK - Mora IK 2007-10-11
Fantastisk första period. Vilket snurr, vilket lir! Självklart borde det ha rasslat till bakom Pitkämäki minst en gång till där och då hade det nog ramlat in fler puckar allt eftersom.
Samtidigt måste vi ju komma ihåg att Pitkämäki blir bra till slut eftersom avsluten är alldeles för klena, för mitt-på och mitt-i-plocken. Vi saknar någon som ställer sig framför mål och gör skitjobbet och skymmer målvakten och tar returer. Den enda som skymde målvakten var Sanny (tyvärr vid fel mål) vid 1-1 målet då Åkerlund inte har någon synvinkel alls.

Att matchen blir jämn beror ju på att utdelningen var bedrövlig med tanke på spelövertaget. Men samtidigt har ju effektiviteten varit lysande innan kvällens match. Så här är jag trots allt inte orolig. Men ett som är säkert är att trafiken måste bli mycket bättre framför mål. Måste bli mer distinkta avslut. Här kommer nog Tenkrat spela en stor och viktig roll.

Men det känns ändå lovande det här. Vi har ju Jonte, Hynning och Tenkrat att utnyttja framöver också. Oj oj oj.

Defensiven över hela banan är ju fortfarande lysande. Boxplay är världsklass.

Väldigt roligt att se Petri Kokko ikväll. Utan tvekan gör han sin bästa match i TIK-tröjan. Han var värd ett mål, följde med i anfallen mycket bra. Det gjorde också Marttinen som också var värd ett mål. Han går från klarhet till klarhet. Ny stormatch ikväll. Mycket bra fysiskt spel.

Och tack Åkerlund för att du räddade tre poäng. Tre världsklass-räddningar sista tre minuterna.