1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582257 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #932191

Sv: Timrå IK - Brynäs IF 2007-10-25
Realist: Realist: Det där med att skylla förluster på domarna är ett vanligt fenomen. Dock tror jag att man som lag bör fokusera på annat. Sett över en hel säsong brukar sånt jämna ut sig. Ena gången har man flyt med domsluten, andra gånger har man missflyt.
Vi förlorade inte gårdagens match på dåliga domare utan vi förlorade mot ett Brynäs som var lite hetare med betydligt bättre back och målvaktsspel. Det är faktiskt oroväckande hur svårt laget har med uppspelen. En sådan klasspelare som Marrtinen måste börja visa vad han kan. Han startade säsongen förtroendeingivande för att i dagsläget spela långt under sin kapacitet.
Det ser stundtals virrigt ut på backhåll. Om det beror på att backarna inte känner trygghet i målvaktsspelet eller om det är något annat som oroar vette gudarna.

Jag hoppas Challe vet vad han gör. Två raka förlustmatcher kan snabbt bli tre, fyra, fem. Challe sätts på prov för första gången som tränare i Timrå IK. Jag tror på honom. Det enda jag blir lite besviken på är hans väl tilltagna ödmjukhet vid det bortdömda målet. Jag ser inte varför Challe hade kunnat säga vid intervjun att vi fick ett korrekt mål bortdömt. Han skulle ha ställt sig bakom sina spelare och hävdat att det var mål. Det är en sak att acceptera att målet blev bortdömt, en annan att hävda att det faktiskt var mål.
Kommentera