1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581998 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #999136

Sv: Hoppas ni slår lule
Herminator: Jag håller inte med dig heller. Fansen stöttar laget helhjärtat. Det var t.o.m. 140pers på isträningen innan hemmamatchen mot Djurgården. Man valde att protestera klubbenes urusla skötsel med att manifestera i 10min under sista perioden i en ES-match. Jag tycker det fattade ett helt korrekt beslut. Det fick genomslagskraft och jag tycker det är skamligt dåligt att Lars Modig och Curt Johansson inte ställer sina styrelseplatser till förfogande och rannsakar sig själva. Deras heder verkar tydligen vara mera värd än klubbens existens.

Under en räcka utav år har klubben drivits på ett pojklagsaktigt vis. Jag skulle vara skogstokig som supporter om förhållandena var så usla i Timrå som det är i Luleå.

Sedan tycker jag faktiskt att Roger Rönnberg är en jävla pajas. Diggade honom tidigare men han verkar fullständigt att ha tappat fattningen och konceptet i takt med motgångarna. För hur kan man misstolka LuleåFans avsikter så grovt att man hasplar ur sig grodor såsom "riktiga fans stöttar sitt lag". Är karln helt felandes i huvudet eller vad fan är det frågan om?

Skulle inte LuleåFans vara riktiga supportrar? Att påstå eller ens antyda någonting är ju löjligt. Det är mer hängivna än de flesta andra supporterskaror i det här landet skulle jag vilja påstå. Att de sedan inte reser land och rike runt i parti och minut är en annan sak och det har dessutom sina naturliga förklaringar. Men att påstå att det skulle saklnas lidelse, glöd och engagemang bland LuleåFans är helt befängt. Jag blir förbannad på riktigt när jag läser sådant. För jag vet vilka uppoffringar de gör för laget i sitt hjärta och jag vet hur hårt smällarna tar på deras fans och jag vet hur själaglada det blir när framgångarna stundar.

Att vara supporter eller säga sig stödja Luleå Hockey är sannerligen ingen lätt sits. Ledningen fullständigt ignorerar fansen och en sån som Lars Modig (en gång hyllad backklippa) är en skam för allt vad den anrika föreningen LHF står för. Allt som rör sig i huvudet på den där karln är storhetsvansinne. Det enda som verkar betyda någonting är hur han skall sig själv och sin familj på effektivaste möjliga sätt om det sedan sker på bekostnad utav Luleås undergång så är det skitsamma.

Bara en sådan sak som att brorssonen tjänar tresiffrigt för att öppna båsdörren som målvaktsreserv i A-laget säger ju egentligen allt om hur det är ställt.

Nej LuleåFans skall ha all cred de kan få och glöm de där om att de inte stöttar sitt lag. Det är lögn och förbannad dikt och verkningslöst skitsnack.
Kommentera