1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581411 inlägg · 6216 ämnen

Hoppas ni slår lule

999195 · » Till forumet


Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: Helt rätt
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Jag tyckte Timo såg riktigt pigg ut mot Brynäs hoppas bara han kan fortsätta vara så här bra i slutspelet.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
friskan: Jag menade naturligtvis med en massa nollor bakom. Men okej sexsiffrigt är väl det korrekta då.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Davidfermin: Det är mkt möjligt. Men jag baserar mina teorier på det åtskillga antal matcher mellan Mora-Timrå som jag bevittnat "live" genom åren.

Och för mig som supporter är det viktigt att det finns barer där man kan snacka med likasinnade. Varför skall jag trängas i en bussjävel för att åka till Mora en lördagskväll och bli helt torrlagd och se en skittråkig hockeymatch. För Mora bjuder aldrig på någonting i matcherna mot Timrå för då skulle ni bli sönderåkta och torska med 0-10. Tro mig. Timrå är ett bättre hockeylag. Men ni är spelar ruggigt systembundet och gör det ni är bra på men i längden är dödsföraktande att titta på. Jag orkar inte med skiten längre. Klart att du som Moring njuter. Men det är ju ungefär som att "fuska" sig till vinst.

Om du lirar dataspel och kommer på ett fusk för att vinna eller avancera till en ny nivå så använder du det tills du lessnar, sedan är det inte roligt längre. Jag hade patenterad fint på NHL-spelen jag oxkså till Sega och Playstation. Men jag retade gallfeber på polarna och till slut vägrade de möta mig för att jag var så jävla feg. Så jag fick upphöra med det hela för att öht få spela.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno: "Bara en sådan sak som att brorssonen tjänar tresiffrigt för att öppna båsdörren"

Håller med, det var inte mycket till lön för att stå och öppna båsdörren, men det är klart att de som står på andra sidan rinken och öppnar båsdörrar de tjänar inte ens tresiffrigt ;)
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
för min del får luleå gärna vinna. jag vill ha det där pissgänget från mora ute ur elitserien nu..
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: Jag tyckte mora har spelat ängsligt och ganska avaktande
men faktum är att efter eloranta tog över har mora spelat en roligare ishockey. Du såg tydligen inte matchen igår när Mora mötte luleå. Utan att va partisk lule hade inprincip inte en målchans värt namnet Mora dominerade matchen fullkomligt i två perioder. Sen är det lite klumpigt av en Mora spelare som tar en utvisning i offensiv zone som gör att luleå kan vinna. Men sätt till Matchen var Mora flera klasser bättre så håller absolut inte med om att Mora är ett tråkigt hockeylag.


Underhållning tycker jag visst det är kul att de ska finns. Men det handlar inte om vilket lag eller stad som kan erbjuda bäst underhållning om vem som ska spela i elitserien för då tror jag tex snare Malmö, fler i sthlm , Uppsala hade haft hockeylag medan både lule , leksand mora och även timrå skulle ha bort.

Det handlar ändå om att de 12 lag som ligger i elitserien har spelat till sig sin plats och därav förkännar dem att vara där
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
ajon: Antar att du menar Skellefteå Kraft Arena och svaret är givetvis nej. Men det ärr ju lätt att hålla på ett lag i medgång. Ni har ingen inkompetent styrelse som gång efter annan fattar felatiga beslut och sätter sin egna heder högre än föreningens existens. Njut så länge det varar.

Jag önskar inte ens min värsta fiende det scenario Luleå går igenom.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: då var du inte Arenan i gårkväll vilken stämmning.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
ajon: Det finns väl inget bättre tillfälle att manifestera på än när TV sänder matchen och journalister ifrån de flesta större dags och kvällstidningarna finns på plats. Det handlar om att synas, väcka opion och få en genomslagskraft. Tror du det hade blivit lika uppmärksammat ifall de ställt sig på Coop Arenas bilparkering en fredagförmiddag vid lunchtid om de smällt upp en massa plakat?
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
ajon: Nej.

Självklart ska man det och jag tycker att många lulesupportrar gjort det iom att dom dyker upp på matcherna.

Att dom lämnade läktaren är som sagt planerat för att visa sitt missnöje.
Deras sätt att agera, dom visar att dom bryr sig.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
actionleif: men visst ska man stötta laget i med och motgång?
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
ajon: Saker har väl inte skötts precis prickfritt i Luleå denna säsong eller tidigare...
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
ajon: Det var en planerad aktion och hade ingenting med resultatet i matchen att göra. Och att ett sådant obegåvat uttalande skulle fällas ifrån Skellefteåtrakterna var ju föga oväntat.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
ajon: Jag skulle gissa på att det är en markering.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: vaför lämnar man då Läktaren när laget ligger under. Det luktar medgångsuupportrar lång väg.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Herminator: Jag håller inte med dig heller. Fansen stöttar laget helhjärtat. Det var t.o.m. 140pers på isträningen innan hemmamatchen mot Djurgården. Man valde att protestera klubbenes urusla skötsel med att manifestera i 10min under sista perioden i en ES-match. Jag tycker det fattade ett helt korrekt beslut. Det fick genomslagskraft och jag tycker det är skamligt dåligt att Lars Modig och Curt Johansson inte ställer sina styrelseplatser till förfogande och rannsakar sig själva. Deras heder verkar tydligen vara mera värd än klubbens existens.

Under en räcka utav år har klubben drivits på ett pojklagsaktigt vis. Jag skulle vara skogstokig som supporter om förhållandena var så usla i Timrå som det är i Luleå.

Sedan tycker jag faktiskt att Roger Rönnberg är en jävla pajas. Diggade honom tidigare men han verkar fullständigt att ha tappat fattningen och konceptet i takt med motgångarna. För hur kan man misstolka LuleåFans avsikter så grovt att man hasplar ur sig grodor såsom "riktiga fans stöttar sitt lag". Är karln helt felandes i huvudet eller vad fan är det frågan om?

Skulle inte LuleåFans vara riktiga supportrar? Att påstå eller ens antyda någonting är ju löjligt. Det är mer hängivna än de flesta andra supporterskaror i det här landet skulle jag vilja påstå. Att de sedan inte reser land och rike runt i parti och minut är en annan sak och det har dessutom sina naturliga förklaringar. Men att påstå att det skulle saklnas lidelse, glöd och engagemang bland LuleåFans är helt befängt. Jag blir förbannad på riktigt när jag läser sådant. För jag vet vilka uppoffringar de gör för laget i sitt hjärta och jag vet hur hårt smällarna tar på deras fans och jag vet hur själaglada det blir när framgångarna stundar.

Att vara supporter eller säga sig stödja Luleå Hockey är sannerligen ingen lätt sits. Ledningen fullständigt ignorerar fansen och en sån som Lars Modig (en gång hyllad backklippa) är en skam för allt vad den anrika föreningen LHF står för. Allt som rör sig i huvudet på den där karln är storhetsvansinne. Det enda som verkar betyda någonting är hur han skall sig själv och sin familj på effektivaste möjliga sätt om det sedan sker på bekostnad utav Luleås undergång så är det skitsamma.

Bara en sådan sak som att brorssonen tjänar tresiffrigt för att öppna båsdörren som målvaktsreserv i A-laget säger ju egentligen allt om hur det är ställt.

Nej LuleåFans skall ha all cred de kan få och glöm de där om att de inte stöttar sitt lag. Det är lögn och förbannad dikt och verkningslöst skitsnack.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Herminator: ja jag hoppas att ni skickar ner Luleå imrron till Kvalserien.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: Kan inte hålla med dig där Uno. Kolla på Fuleås sk. supportrar. De går av läktarn och ner i Coop-katakomberna och sjunger nidvisor om tränarna. Vad fanken är det för stil? Ligger laget under med 2 mål med 10 minuter kvar drar större delen av publiken. Dålig stil och ingen supporterkultur. Jag skulle bli tokig om jag spelade i laget.
Nej ner med Luleborna så att de lär sig att det är en gåva att ha ett lag i Eliten.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Snoop: Mora är ett riktigt skittråkigt hockeylag att skåda. Då föredrar jag Fuleå. Hellre stenhård kamp och intensitet mot ett lag vi faktiskt kan besegra än träskomaffia-laget ifrån Dalarna. Dessutom har de Sveriges sunkigaste hockeyhall. Ingen känsla överhuvudtaget liksom. Ett råtthål till bortastå. Och fruktansvärda måljinglar och en klack som kan likställas med Örnsköldsvik Young Firm Boys.

Varför skall man ödsla energi på en bortamatch i Mora där servicen är obefintlig? Tänk om de kunde se och lära utav storebrorsan Leksand någon enda gång.

Folk vill ha öl, folk vill ha utrymme, folk vill ha show (då menar jag riktig show), estetiskt korrekt musik och flashiga moves och ljudsekvenser) inte Orsa Spelmän och annat skit. Nej aldrig mera Mora om ni inte rustar upp.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Snoop: Vill tacka för att ni gjorde en bra matck trots att mik gjorde allt rätt utom mål.

Vinner ni i morgon oxå tycker jag att ni skulle få en tik staty berevid Wasaloppsmålet.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Snoop: Så det är bättre att kapa hockeykartan då vid typ Skellefteå.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: Klart jag har hört talas om de, men jag tror inte Timrå vill avsluta med en förlust.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Uno Gordon: motivation *
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Snoop: Hört talas om matovation slår klass? Vi har väl inte ett skit att lira för mer än hedern?
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Davidfermin: Det hoppas verkligen inte jag. Jag har mera vänner i Luleå än i Dalarna och vill inte få nattliga telefonsamtal med deprimerade lappar som är i full färd med att hänga sig. Så jag hoppas Timrå för en gång skull kan hålla igen.
Kommentera

Sv: Hoppas ni slår lule
Davidfermin: Förhoppningsvis så gör vi de, jag tror Timrå vill avsluta bra och inte avsluta grundserien med en förlust, sen är vi ett mycket bättre hockeylag än Luleå så vi ska till och med kunna vinna matchen, de såg man mot Brynäs att vi kunde spela ut medans dom hade kniven på strupen pch inte pallade.
Kommentera

Hoppas ni slår lule
Känns som vart hopp är att ni ska spela ner Lule i kvalserien.
Så hoppas ni tar en pinne.
Kommentera

999195 · »