1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582038 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #999163

Sv: Hoppas ni slår lule
Davidfermin: Det är mkt möjligt. Men jag baserar mina teorier på det åtskillga antal matcher mellan Mora-Timrå som jag bevittnat "live" genom åren.

Och för mig som supporter är det viktigt att det finns barer där man kan snacka med likasinnade. Varför skall jag trängas i en bussjävel för att åka till Mora en lördagskväll och bli helt torrlagd och se en skittråkig hockeymatch. För Mora bjuder aldrig på någonting i matcherna mot Timrå för då skulle ni bli sönderåkta och torska med 0-10. Tro mig. Timrå är ett bättre hockeylag. Men ni är spelar ruggigt systembundet och gör det ni är bra på men i längden är dödsföraktande att titta på. Jag orkar inte med skiten längre. Klart att du som Moring njuter. Men det är ju ungefär som att "fuska" sig till vinst.

Om du lirar dataspel och kommer på ett fusk för att vinna eller avancera till en ny nivå så använder du det tills du lessnar, sedan är det inte roligt längre. Jag hade patenterad fint på NHL-spelen jag oxkså till Sega och Playstation. Men jag retade gallfeber på polarna och till slut vägrade de möta mig för att jag var så jävla feg. Så jag fick upphöra med det hela för att öht få spela.
Kommentera