VIK Västerås HK

231 inlägg · 45 ämnen

Forum

« · 452629 · »


Sidan uppdateras nu automatiskt med de nya inlägg som skrivs.


Sv: J-20
Tiger of Sweden: hoppas västerås går upp, så man slipper leksand några år till..
Kommentera

Sv: J-20
skalpjägaren: sm guld?i timrå ja!
Kommentera

Sv: mik-vik..
maria29: öhhh...ja...den är helt king!
Kommentera

Sv: mik-vik..
är ishallen fixad?
Kommentera

Romö
Får gratullera till en bra spelare!!! Hoppas att spelar
lika bra när han var hos oss....
Kommentera

mik-vik..
Tja..hur många vik-supporters kommer till mora imorrn...hoppas det kommer många så det blir lite stämning...
mik mot eliten...
Kommentera

Sv: Halltömning
Bafucin:
Det är bekräftat, miffot rökte inte bara, la den pyrande cigaretten på ett rör. Luktar fjortis lång väg.
Kommentera

Sv: Halltömning
Enligt obekräftade uppgifter berodde larmet på smygrökning på en av toaletterna.
Kommentera

Sv: Halltömning
Jobo: Ja det skulle ju kunna förklara att man trots allt var igång med matchen ganska snabbt igen. Kul att få en utrymning när man har fritt inträde och fullsatt.
Kommentera

Sv: Halltömning
Stigsson: Självklart är det bättre om någon närvarande VIKare svarar, men enligt Cityradion (Bofors) så var det brandlarmet som gick varpå man fick utrymma. Dock var det falsklarm.
Kommentera

Halltömning
Enligt text-TV så utrymdes hallen 13 minuter in på första perioden i gårdagens match mot Sundsvall. Vad hände?
Kommentera

Sv: SA
Gavlerinken: Bullshit! Ren nonsens! Diskutera inte sånt du inget vet nåt om.
Kommentera

Sv: SA
ernie eagle:
Patrik Uhlin är totalt värdelös mot annat motstånd än div.1 lag.
Kommentera

Sv: SA
ernie eagle:
Patrik Uhlin är totalt värdelös mot annat motstånd än div.1 lag.
Kommentera

Sv: SA
Gavlerinken: Ursäkta att jag lägger mig i, men Lilja var väl ändå inte särskilt länge i IFSH? En säsong vill jag minnas att det blev och han gjorde väl inget större väsen av sig under sin korta sejour hos De Blå.

Däremot var Per Gustafsson betydligt mer lyckosam och avverkade inte mindre fyra säsonger i Bobcats och var en nyckelfigur med sin inställning och fighterhjärta. Honom hade nog Sundsvall gärna behållt.

Jimmie Lindström är ju en renodlad Timråprodukt, för övrigt son till legendaren Åke "Tåget" Söderberg! Men som tyvärr stagnerade i utvecklingen i junioråldern och valde att efter ett misslyckat försök att slå sig in i Timrås A-lag i mitten på 90-talet att ta steget över kommungränsen och spela vidare i Sundsvall, där han hade betydligt ljusare utsikter än i TIK och där han under en period var högaktuell för Brynäs IF. Men det hela rann ut i sanden.

Och slutligen har ni ju den ryske tsaren Patrik "Pjotr" Ulin som inte gör någon besviken med sin fräna och frejdiga skridskoåkning.

Dessutom bär han ju tröja nr.20 i VIK!

Respekt!


En TIKARE tar för sig!

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: SA
ante24:
Jimmie Lindström, Och sen två gamla Vikare som spelat rätt länge hos er: Tobias Lilja och Per Gustafsson.
Kommentera

Sv: SA
Gavlerinken: Vilken/vilka spelare har ni från Sundsvall?
Kommentera

Sv: SA
ante24:
Tack!
Ska bli kul att se Sundsvall, vi har ju för vanan att värva en Sundsvalls spelare per år :o)
Kommentera

Sv: SA
Gavlerinken: Lycka till i SA..
Kommentera

Sv: SA
wallin:
5-6 skulle jag tro om vi klarar oss från skador, truppen är tunn...
Kommentera

Sv: SA
Frisco: hur tror ni det går för er i SA??
Kommentera


Sv: Dålig bemötande!
Huss:

Skratt låter inte spec kul!
Upplevde en massa av det du sgäer när vi var där för ngn månad sen dcok ej flaskorna & snusdosorna > fast & andra sidan så ledde VIK!
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
jo1: Ordningsvakterna i Rocklunda är mer än patetiska.
Har själv en upplevelse därifrån året VIK ramlade ur. Hemmalaget fick spö mot Brynäs och då reser sig 2-3 VIK fans och vräker in snusdosar, mynt och flaskor på isen. Två och en halv meter bakom står två ordningsvakter och två poliser, ingen bryr sig. När händelsen upprepas även en period senare så är vi några som får nog och stillsamt påpekar för vakterna att de borde ta itu med saken. Enda responsen man fick var frågan om man ville åka ut från arenan !!
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
AIA_:

Det är väl inte direkt VIK´s fel.. det hela ligger ju på V-ås polisens bord och den för dagen patrulerande vaktstyrkan... Riktiga pajasar!
Mycket har man varit med om men detta tar priset på otrevligt bemötande från vakternas sids
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: ja man blir så jävla förbannad på sånna svin...ska dom slåss kan dom fan göra d med sånna som vill slåss tillbaka...inte helt oskyldiga människor....H*TA VIK
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
Även vi har blivit dåligt bemötta i Rocklunda... då inte av supportrarna utan av ordningsvakterna vars intresse endast verkade gå ut på att hitta så mycket fel som möjligt och att få slänga ut så många som möjligt! Tycker det är patetiskt när 4-5 vakter ger sig på en person när det upenbarligen hade fungerat med 1...
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis:
Jag kan ju inlägga att ni inte är dom enda som blivit idiotiskt bemötta i Rocklunda.
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: Hejsan! Mitt namn är Magnus och jag är en ÄKTA TIKare som ÄLSKAR mitt lag över allt annat här på jorden. En skötsam och kultiverad supporter som dricker pilsner och håller på mitt lag och möter andra lags supportrar med respekt så till vida jag själv får det. Jag menar att om någon är oförskämd och otrevlig så får dom ju samma bemötande tillbaka. Har bara gott att säga om exempelvis leksingar och lulingar m fl. Har personligen ingen erfarenhet av RögleFans men generellt kan jag säga att ALLA gästande lags supportrar är HJÄRTLIGT VÄLKOMNA till Timrå för att heja fram sitt lag och går RBK upp i Elitserien ska jag personligen om du vågar dig hit upp bjuda dig på öl i puben om du dricker det vill säga? Jag är en ärlig och rakryggad person som har vunnit mkt sympatier genom mitt exemplariska uppförande på bortaplan. Nu senast i helgen var jag upp till Luleå och bevittnade matchen LHF-TIK i Coop Arena och fick dessvärre se Timrå förlora med uddamålet 2-1 i en match där det var Luleå som sett till chanser och spelövertag var det bättre laget så segern i sig var inte orättvis och efter matchen ställde jag mig upp i restaurangen "Copacabana" och sjöng: "GRATTIS Luläää, GRATTIS Luläää" och fick varma applåder för mitt sportsliga beteende vilket naturligtvis värmde mitt hjärta.

En Timråprodukt spelar ju numera i VIK Hockey - Patrik Ulin!

Och det är oerhört tråkigt att höra vad du blev utsatt för i Rocklundahallen. Jag talar nog för alla seriösa supporters i det här landet. Den stackars tjejen som "läxade upp dig" måste i sig vara en väldigt "liten" person och må fruktansvärt dåligt inombords som måste stärka sin självkänsla genom att göra en sån här intelligensbefriande och obegåvad grej. Ingen människa, inte en endaste förtjänar ett sådant här bemötande.

Det är högst osmakligt, och jag får en fadd smak i munnen när jag hör om sådana här dumheter.

Du får försöka skaka av dig detta och gå vidare och tänka på att det inte är dig det är fel på utan den tjejen som utförde detta.

Lycka till med ditt supportande och ha det så bra!

Puss å kram / Mange
Kommentera

Sv: Dålig bemötande!
znuttis: Jag kan bara beklaga, tyvärr finns det människor överallt i Sverige som inte har mer i sitt "huvud" för att kunna inse att sport inte är på liv och död, utan ett roligt fritidsintresse. Även om man är väldigt engagerad i sitt lag i någon lagsport så ska man naturligtvis behandla andra människor med respekt.

Nu vet jag inte hur gammal denna tjej var, men tyvärr så handlar detta precis om samma sak som i skolan då mobbare trakasserar någon utvald person. Det är "små" människor som tror att de måste behandla andra människor illa för att de ska anses "häftiga" samt att de ska få "respekt". Nu vet ju inte dessa människor vad ordet respekt innebär, men i sina egna ögon så tycker de att de är väldigt bra och att deras kompisar ser upp till dem.

Detta problem har även äkta Röglesupporters då de har sin ökända skara som följer dem, de flesta lag i Sverige har alltid några människor som inte har där att göra överhuvudtaget. Dessa människor skulle kunna bråka på vilket evenemang som helst, bara det finns mycket folk samlade tex krogen. Detta är något som VIK-support definitivt tar avstånd från, jag beklagar att jag inte såg vad som inträffade så att man hade kunnat ställa, denna osäkra lilla tjej, den självklara frågan vad i helsike hon trodde att hon pysslade med.

Jag hoppas att du vågar komma tillbaka till Västerås för att se på hockey och skulle du åter råka in i en situation där några börjar trakassera dig, oavsett vart du befinner dig i landet, så borde du omedelbart uppmärksamma vakterna om detta.

Jag kan bara åter beklaga det inträffade.

/Jörgen
Kommentera

Sv: Bra..
qp:
Nä, men eftersom Västeråsfansen sitter nere på pizzerian och skrävlar om hur de nitade en brud med Rögletröja, tar vi grönvita på oss ansvaret att hålla igång gb'n så länge.
Kommentera

Dålig bemötande!
Jag vill bara "tacka" för det dåliga bemötandet som man fick av Vik-supportrarna ikväll på matchen mot Rögle BK.

Inte nog med att man blir nersölad av coco cola i håret när man står på borta läktaren, utan man blir även dängd i en vägg på tjej toan i första pausen med orden J¤vla Rögle!

Här kommer man till er ishall o hoppas på en trevlig kväll men inte det....hade nu Rögle haft en ledning just då kan jag kanske förstå att man e irriterad men ni ledde med 3-1 just då.....och inte ska man väl behöva slåss??

Dock ska tjejen utanför toan ha en ROS som tog mig i hand o sa välkommen hit! Just då kunde jag bara säga tack .....för jag vart så förundrad över vad som precis skett inne på toa.

Jag hoppas det blir bättre till nästa gång..........
Kommentera

Sv: Bra..
Hofnar: Nä du, det blev sprödbakat, förresten är detta RBK-forum 2 ?
Kommentera

Sv: Bra..
Joinzzon:
Fagersta undrade nog inte vad du skulle äta till middag ikväll, men jag håller med dig. Torsk är skitgott. Ugnsbakad eller?
Kommentera

Sv: Bra..
Fagersta:
Ikväll blir det torsk ;-)
Kommentera

Bra..
VIK har inlett starkt hoppas bara ni orkar hålla i det här nu.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
Brownsound: FORZA TIK ALÈ ALÈ ALÈ!!!! 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5 0-5!!!!!!!!!
FORZA TIK ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!! FORZA TIK ALÈ ALÈ ALÈ!!!!
Kommentera

träningsmather mot hv
De e nu klart att vik kommer att spela ettt dubbelmöte med hv 71,
de ska bli kul att se, tror att vik kan spela bra......
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
Har bara en sak att säga;

FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!FORZA GULSVART ALÈ ALÈ ALÈ!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
... och Mats Ytter inte bara stod i mål några matcher säs 00-01, han gjorde det dessutom bra! Bl a var det "Konstapel Yrsel" som vaktade målet i den historiska 0-0 matchen mot Nor - matchen då första divisionsklivet klarades av och VIK avancerade från div 2 till div 1.

Froza Ytter.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
ernie eagle:

Den lata ortsbefolkningen har fullt upp med att skriva på vik.se, svenskafans.com, VLT:s debattsida samt alla andra möjliga & omöjliga hockeyforum på webben.
Men inte här, alltså.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
Frisco: Det gör absolut ingenting kära Frisco ;) Det är ju "stendött" härinne och man får ju formligen dra svaren ur Västeråsborna. Tycker det är skamligt låg frekvens på detta forum. Betyder VIK så lite för ortsbefolkningen att man inte kan bemöda sig med att koppla upp sina datorer mot Internet och logga in här och skriva av lite grand i väntan på nästa match?

Om det då finns MoDoiter som kan besvara mina frågor så tackar jag bara och tar emot ;)

Det verkar vara populärt att vara Polis i dagar som dessa åtminstone inom den idrottsliga världen.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
ernie eagle: För att ytterligare lägga mig i kan jag avslöja att han är polis idag i Västerås (källa www.vik.se).
Tilläggas kan att VIK säsongen 92/93 körde med tvånålvaktssystem. Det vill säg två målvakter som delade på sysslan genom att stå två matcher var. Hur slutade säsongen? Jo VIK vann elitserien. Målvakterna hette Mats Ytter och Tommy Salo. Ernie eagle, nu ska jag inte lägga mig i mer.
Kommentera

Sv: Vart tog Mats Ytter vägen???
ernie eagle: Förlåt att jag lägger mig i med mina ytterst få fakta. Men för två säsonger sen efter att spelat nere i Wien i 3, 4 år så kom Ytter tillbaka och stod (eller öppnade båsdörren och var inspirationskälla) i VIK.
Kommentera

Vart tog Mats Ytter vägen???
Hej och hå! Jag är en sann och själslig TIKare och bor således i kommunen med rätta virket Timrå förstås. För övrigt är jag granne med Putte Ulins föräldrar. Så nu vet ni det. Men som ni ser av trådens rubrik att döma så är det en helt annan sak jag är ute efter. Jag undrar var målvaktsfantomen Mats Ytter tog vägen? Vet att han ble´v proffs utomland nån gång i slutet av 90-talet men därefter har det vart "knäpptyst" i media angående Ytters framfart så nu jag bara en stilla undran vart tog karln vägen? Vad gör han idag? För han väl knappast fortfarande vara aktiv på någon högre nivå? Är han målvaktstränare månne tro? Har han helt lämnat hockeyn? Bor han utomlands? Sitter han i Rocklunda och studerar morgondagens VIK? Eller är han en glödhet agent? Scout?

Ja frågetecknen hopar sig? Vore tacksam för svar.

ALLTID RÖTT, ALLTID RÄTT ;)
Kommentera

Sv: När bildades VIK
Krossa Kexen: kolla VIK sidan....har för mej att det ska stå där...
Kommentera

När bildades VIK
Jag har gått och undrat vilket år VIK bildades... Jag menar självklart innan konkursen. Jag vet att det var på 1800-talets senare hälft och att den då hette IF Svea men vilket år var det
Kommentera

Sv: Örebros eventuella konkurs
Pat86: Jag hoppas verkligen inte det men det finns säkert någon som tycker det är fult att hoppas att en klubb konkar
Kommentera

Sv: Örebros eventuella konkurs
Krossa Kexen: finns det nån som inte vill se närkesvinen gå i konkan igen??
Kommentera

Örebros eventuella konkurs
Jag är lite ovan råkade skapa ny tråd på matchtips o detta men hursomhelst är man västeråsare och hoppas kexen konkar!!!!!!!!!!!!!!!!
Kommentera

« · 452629 · »