Brynäs IF

712154 inlägg · 7953 ämnen

Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]

860247 · » Till forumet


Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huss: Ja, och han skulle nog ha slutat samtidigt som vissa av dem...
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Nja, spelare behöver nödvändigtvis inte tappa speciellt mycket kapacitet efter en sådan operation, men självklart går de miste om viktig grundträning inför säsongen. Dragan Umicevic gjorde en likadan operation isomras.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Hur kan han tappa kapacitet? Han har ju aldrig haft nån!!
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Peja: Ja, det är väl det normala som jag har uppfattat saken.
Undrade bara eftersom man hört talas om fall där spelare fortsatt spela utan korsband.
Det som oroar är ju att korsbandsskadade spelare brukar tappa i kapacitet även efter operation, så vi får hoppas att Hulken är undantaget som bekräftar regeln...
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: De ska antagligen operera knät så fort som möjligt nu när säsongen har slutat. Man brukar göra så... Rehab tar väl ca 6 månader.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
munkas: Lustigt nog platsade Johansson även när vi hade landslagspelare som Djoos, Löfström, Christer Olsson, Tuulola, Wallin och senare Sjödin i laget....
Men det är sant, iom med hans ankomst så föll hela laget och föreningen ner i en 5 år lång svacka och det är förmodligen hans fel, liksom IT-kraschen, växthuseffekten och några andra mindre saker.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Hulkkonens knä...? Ja, det åker nog ner i stuvningen tillsammans med Linds ljumskar och Sulkus handled.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
munkas: Sunken är fortfarande under utveckling och gör sitt andra år, vilket brukar vara det svåraste att genomföra.
Hulken har spelat utan korsband, såvitt jag vet, och det har absolut hämmat hans spel. Ngn som vet ifall det blir operation eller hur man tänker göra med hans knä?
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Nej, det är för att sunkan och Hulkkonen spelar i samma lag...
Hade brynäs haft två elitseriebackar istället för dessa hade Danne suttit på bänken och rättat till gördeln större delen av säsong 06/07.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
sylf: Nä, jag är beredd att hålla med. Det är alldeles för dålig fart på dagens brynäs. Spelare som Lind, Dackell, Sjödin, Bäckis, hutten och DJ har ju knappt styrfart på grillorna. Vissa av dessa herrar kompenserar detta med gudabenådad spelförståelse men det hjälper ju föga när exempelvis en sån som Davidsson hinner åka sex varv runt Jönköping innan förste brynäsare kommit fram till röda...
Ut med alla lama jävlar och sparka huttfan till månen!
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
munkas: "Det har inte DJ och därför stjälper han mer än han tillför.´"

Ja, det är väl därför som han får så mkt speltid i alla spelformer....
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
munkas: Ja, jag räknar honom som en av dom mer rörliga.
Inte snabb, men rörlig.
Blandat ihop det hela?
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Räknar du Danne som en av de rörliga backarna i Brynäs?
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Zzz: Att Danne "ständigt" skulle försätta sig i svåra situationer är ju ett påstående som tyvärr bidrar till den negativa bild som många tycks ha av honom. En generalisering som jag vägrar gå med på.
Problemet som jag ser det är istället att vi har för få riktigt fysiskt spelande backar som dessutom är just spelande. Inte ens Sjödda kan betecknas som speciellt fysiskt spelande, enligt min mening.
Vi har ju valt att spela med ett system där det krävs mer rörliga och lätta backar än tunga och stora.
Om du har svårt för backar som du inte kan lita på i egen zon så kan du ju isf lika gärna räkna in alla andra, utom Sjödda, och exemplifiera med ngn av dessa. Jag ser iaf ingen större skillnad mellan övriga backar vad gäller ev säkerhetsrisk i egen zon.
Men det är alltid Danne som av ngn underlig anledning får kritik, när han gör ett misstag. En kritik som oftast besparas alla andra när dom också begår misstag.
Jag tror inte heller att spelstilen har så mkt med feghet att göra, utan att det ÄR hans spelstil helt enkelt. Huvusaken är väl att han får jobbet gjort och det behöver ju inte alltid göras med fysisk kraft. Han kompenserar ju fysiken med att istället läsa spelet bra och ofta vara spelbar.
Sen är han faktikst djävligt bra med det du kallar "peta med klubban", om vi nu ska betygsätta en av hans tillgångar.

I princip håller jag dock med om att vi behöver fler rejäla backar. När vi får det så blir balansen i laget mkt bättre och då kommer ju även våra mindre fysiskt spelande backar till sin rätt på ett bättre sätt.

Kankanpeerä blir förhoppningsvis den förste på väg mot ett bättre balanserat försvar.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Jag fattar inte vad du ser hos den medelmåttan. Han måste ha räddat livet på dig eller något....
För att vara så jävla klen, långsam och tafatt som Danne är defensivt, måste man ha något alldeles extra offensivt. Det har inte DJ och därför stjälper han mer än han tillför.

Betyg:"läst text-tv men inte sett matchen"
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
GävleLasse: Vill man komma nånstans med sin satsning finns självklart ingen plats för DJ,ej heller för såna som Hulken,som är ännu sämre,Sunken är inte heller nån Lidas precis. Nu har vi mupparna under kontrakt och det är bara att beklaga. Vi skulle behöva MINST 2 backar av mycket hög ES klass. Vi förlorade topp4 placeringen i serien och kvartsfinalen på grund av att vi har spelare som skänker bort 1-2 mål per match,då vinner man inga kvartsfinaler eller SM-guld. Vi har även forwards som skulle behöva gå grundkursen i defensivt arbete en gång till. Vi väger för lätt,vi är inte tillräckligt smarta,vi kan inte göra mål. Är klubbens strävan att vinna SM-guld så måste såna spelartyper också införskaffas. Jag tror dessvärre att vi inte får så stor omsättning på truppen som vi skulle behöva. Nu har mormor värvat sin drömspelare i Hutten,en lam finne som inte kan åka skridskor för att ersätta Bäckis. Vi har Hansen, en helt OK 3:e center.Vi har Sebban,som knappt tar en plats. Vi har Lind,som missar halva säsongerna med sina ljumskar. Om det blir vår centeruppsättning så blir det inte kul nästa år.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
munkas: "Du kan väl inte bedöma DJ:s insats, i årets serie, grundat på att han spelat 600 matcher och haft tränarnas förtroende tidigare säsonger?
Dumskalle."

Nä, och det har jag heller inte gjort.
Korkskalle.

Betyg: "Läst, men ej förstått"
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge:
Problemet med Danne Johansson är i mitt tycke att han ständigt försätter sig i situationer som han inte hanterar. Han är en ganska feg och rädd back som petar med klubban istället för att ta med kropp. Jag har väldigt svårt för backar som man inte kan lita på i egen zon.

Han är dock helt ok offensivt med ett bra spelsinne, men det räcker inte eftersom han inte håller i egen zon.

Han gör även ett fruktansvärt dåligt jobb på Thörnbergs mål när han i ett 2 mot 1 läge lägger sig ned och försöker täcka passningen. Hans jobb är att ta bort Thörnberg och låta Sperrle ta Hrdina.
Sen tycker jag Hulkkonens agerande vid samma mål också är under all kritik. Visst är det upp till ytterforwarden att ligga i rätt position och DJ att göra sig hörd, men för den delen kan han ju inte bara kasta ifrån sig pucken. Han skulle ha vänt in mot sargen och skyddat pucken.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Du kan väl inte bedöma DJ:s insats, i årets serie, grundat på att han spelat 600 matcher och haft tränarnas förtroende tidigare säsonger?
Dumskalle.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Att DJ skulle vara en helt värdelös back är nog en tolkning som du själv kommit fram till. Visst har jag haft en hel del synpunkter på DJ's agerande i en del situationer och sågat hans insatser men jag har inte kallat honom helt värdelös.

Men det jag reagerade mest på var som sagt att man gjorde en jämförelse med Angell, som hur man än vänder och vrider på det en "rookie" i ES sammanhang. För skall vi då jämföra spelare rakt av utan några som helst tanke på deras rutin och vad man kan förvänta sig av spelaren ifråga. Då måste vi börja jämföra Johansson med Sjödda och inte med Angell. Sem kanske vi skall passa på att jämföra Spets, Hermansson, Salmonsson och andra nya spelare med t ex Dackell. Då blir det inte många som får godkänt ens.

Jag tycker inte att DJ agerar som den rutinerade back som du vill få honom till. Det enda som man kan utläsa från att Boork använt honom så mycket är att Brynäs backbesättning varit väldigt tunn. Och är det konstigt när två av våra backar varit utlånade till Nybro och Almtuna (Morin och Andersson), Två av våra backar har antingen varit skadade eller bänkade (Lavins och Hulkkonen) En back fick knappt chansen förrän han kände sig tvingad att byta klubbadress... Då blir det mycket speltid på de återsående backarna för Boorken har ju inte haft en outtömmlig tunna att ösa backar ur.

Att du sedan vill få det till att Johansson fått mycket speltid av tidigare tränare är ju inte så konstigt, hur pass bra har Brynäs trupp varit de senaste åren med två vändor nere i kvalserien en säsong i ingenmansland och endast två slutspelde senaste fem säsongerna? Brynäs har verkligen fått sanera sin ekonomi genom att använda spelare som t ex DJ.

Det ska bli jäkligt kul att se hur framtiden kommer att se ut. Om Brynäs värvar rätt och värvar minst två BRA backar så tror jag att speltiden för din idol kommer att halveras. Bättre än så är han inte.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Dj har häl tydligt iår visat att han är ett levande rundningsmärke.. tyvärr!
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
GävleLasse: "Din tes om att DJ minsann inte var sämst gör ju inte honom till en bra back."

Lika lite som din och andras teser gör honom till en värdelös back, baserat på enstaka misstag i enstaka matcher.
Totalt sett så har Dannes 600 matcher visat att han haft ett stort förtroende hos alla tränare, vilket jag rankar högre än ett ev misstroende från läktarcoacher.
I slutspelet har ju även hans 600 matcher visat att när det gäller så är gammal äldst, sas. Han har ju faktiskt klivit fram och gjort ett riktigt bra slutspel. Han har aldrig och kommer nog aldrig att bli den ledartyp som ex Sjödda alltid varit, men kliver ju istället fram på ett annat sätt och leder laget genom att hela tiden sas vara på kontoret och göra sitt jobb.
Ingen stjärnback men heller inget obegåvat rundningsmärke utan en fullt värdig back i ett fullt värdigt ES-lag.

Att Angell inte varit lika offensiv och produktiv i slutspelet stämmer ju, men kan ju också bero på dels att motståndet blivit tuffare plus att vi ju spelat lite mer avvaktande totalt sett.
Och i det läget, när det krävs lite smartness och kyla i backspelet, så har ju Danne visat att just de 600 matcherna har varit en tillgång och inte en belastning.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
sniper: Jag tycker att din jämförelse är lite konstig i alla fall. Du gör en jämförelse melan två backar som man kan kräva lite olika av. Ser man till det faktum att DJ gjort över 600 elitseriematcher medans Angell gör sin första säsong så får man ett helt annat perspektiv. Man kan helt enkelt kräva att en veteran som DJ skall kliva fram och vara ledande i ett så ungt och förhållandevis orutinerat Brynäs.

Har han gjort det? Din tes om att DJ minsann inte var sämst gör ju inte honom till en bra back.

Personligen så hade jag hoppats att Angell skulle producera mer nu i slutspelet men han har ju inte varit lika mycket offensiv som under säsongen så det kanske inte är så konstigt att det inte blev så mycket.

Hur som helst så får vi se om vi får behålla Angell till nästa säsong, Det är bara att hoppas.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Snälla Sundlöv, Josef Straka!!!

2006-2007 Lukko SM-Liiga 56 24 36 60 66
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
mattiaskarlgren: "jag skulle aldrig vilja ha Kaupilla"

Öh, va!?
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Anemyr: Håller med dig lite MEN jag håller absolut inte med dig om Davidsson och Kaupilla, visst Davidsson vill nog alla lag ha! Men jag skulle aldrig vilja ha Kaupilla. vad har han gjort på dessa 7 matcher? Två mål i en avgörande match? Oj det skulle inte någon annan klara av.. Åkerman däremot skulle jag gärna ha i mitt lag, och inte minst Ersberg.. Att Törnberg får bästa spelare framför Ersberg igår var ett hån mot Ersberg
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
OLZ UB06: Det blir svårt då klubbarna endast redovisar resultat en gång om året. Men det borde gå att avläsa i tidigare års resultat och sedan jämföra publiksiffror och även antalet stora sponsorer (jmf förra årets redovisning med de som anges på hemsidan t.ex.).
I HV's fall måste man också lägga till att de lönekostnader som Hrdina, Pouistola m.fl kommer ge.

Helt klart är att vi kostad HV guldet. De kommer aldrig orka ända fram nu.
Intressanta semi-möten. I den ena kommer HV o Modo cirkla omkring som två trötta boxare och den andra kan mkt väl gå till sju matcher.
Det är som att svära i kyrkan men det skulle inte förvåna mig om LHC står där som svenska mästare i april.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huss: Intressant, du tror inte du kan leta upp en liknande mätning, fast i dagsläget? det vore mycket intressant
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Anemyr: Se länk, har för mig att HVs omsättning tidigare var Brynäs x 3.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
GävleLasse: "Ser man över hela säsongen så ser det lite annorlunda ut."
Det är i slutspelet det ska levereras. Anser att Dj gjort det, men får skit ändå. Det finns andra om inte levererat när det drog ihop sig. Men de klarar sig undan kritiken.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Kung_Sjödin: Modo, HV 71, Linköping och Färjestad går det ju hyfsat för!

Själen i föreningen försvinner inte bara för att man värvar några klassnamn. Sponsorer vill sponsra ett vinnande lag, inte ett som bara utvecklas och utvecklas utan resultat. Ett vinnande lag ger fler supportrar, sponsorer och spelare till Brynäs.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Anemyr: "Varför känns det som att vi fick slita som arseln för varje mål? Varför kunde inte vi få nåt skitmål när pucken slängs in framför mål och träffar en skridsko el. dylikt?"

För att vi skjuter alldeles för lite!! Flyt och tur förtjänar man.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Är det nån som vet hur mycket Brynäs och HV71 omsätter på ett år?

Det skulle vara intressant att veta hur stor skillnad det är på föreningarna rent ekonomiskt.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Bissett19: "För en gångs skull håller jag med Mårts i hans kommentar efter matchen." jo, du har rätt det är tyvärr lite för sant det han säger...

* Jag är grymt imponerad av Brynäs som på pappret inte borde haft en chans, vi hade mupparna i gungning.

* Spelare som Davidsson och Kaupila vill man ju ha i sitt eget lag så är det bara.

* Varför känns det som att vi fick slita som arseln för varje mål? Varför kunde inte vi få nåt skitmål när pucken slängs in framför mål och träffar en skridsko el. dylikt?
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
70 Rodrigues och 51 Roger: Hmmm, nja tyvärr så har ju värvningar blivit fokus för lagbyggen. MEN, jag hoppas att den gode Sundlöv m fl inte glömmer bort att vårda själen i föreningen och låter Brynäsjuniorerna få utvecklas. Personligen tror jag att det är oerhört viktigt!

Någon däremot? Då rekommenderar jag att ni löser medlemskap i toppklubbarna Mora, Lulä eller Malmö. Dom går det ju bra för...

...och sen kan ni ju fundera över vad Bäckis betytt för Brynäs. Och då pratar jag inte bara spelmässigt på plan. Småkidsen vill vara Bäckis, det ger framtida supportrar, sponsorer och spelare till Brynäs. Jag har mycket svårt att tänka mig att t ex "Lans Vård" och Jämtin skapar samma positiva aura för sin klubb. - Även UTANFÖR sin egen hemstad!

Tack alla supporterkollegor, Sundlöv, Boork och laget för en positiv utveckling av Brynäs detta år. Nästa år går vi ännu längre...
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Det var bitter när pucken hoppade över Sjödins blad 19.53 in i 3.e, men allt som allt så är jag j*vligt stolt över Brynäs denna säsong, nu en säsong färdig i Läkerol Arena, Brynäs har tjänat så otroligt mkt mer pengar i år än förra året, och tankarna går till Färjestads BK som byggde sin Löfbergs Lila Arena år 2001, dom har alltså haft 6 år att spänna ekonomiska muskler och idag har dom råd med en högproffisionell personal och kansli, dom har råd att avlöna 15 toppklasspelare, osv.

Brynäs har kämpat bra denna säsong, överträffade sig själv i slutspelet, snöpligt jovisst, efter som vi har fallit med uddamålet 3 ggr av 4 i Kinnarps. den här nya finnen, Kankkenpärä eller något, låter intressant och hoppas detta kan bli ett namn som många brynäsare gläds åt, en ganska bra värvning, tuffing, målskytt, ansvarsfull men även disciplinerad (vilket Boork kommer att älska). men till nästa år så kommer det bli andra namn på Brynäs "incoming"-lista. namn som man hört eller sett på tv, VM eller Euro Hockey Tour. namnkunnigare importer och ännu bättre juniorverksamhet. det kan bräcka Modos "Plantskole-stämpel#1".

Jag vet att jag har sagt det förut, otaliga gånger, men jag säger det igen:
Tålamod, det behöver Brynäs, och vi för den delen.

Cheers
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Ja, som sagt, nu är säsongen över... längtar redan till nästa säsong:) I sista matchen, så var det en spelare i Brynäs, som jag aldrig gillat direkt, men som gjorde sin bästa match i Brynäsdressen... D J!!! 1 mål och 2 assist stod denne spelare för, och man ska tacka honom att Brynäs var med i matchen så pass länge som man ändå var. Tror inte han får förlängt, och det hoppas jag inte att han får heller, trots denna sista topmatch han gjorde... han är alldeles för ojämn och har kostat på sig många tabbar. få se om Brynäs lyckas få tuffingen Markus Kakaanperä, som det ryktas om.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Så var det slut för denna gång. Nu hoppas jag att Sundlöv tar tag i läget och plockar in 3-4 klasslirare, för det måste till om vi på allvar ska kunna vara med och slåss om GULDET, det är ju därför man spelar.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
sniper: Ser man över hela säsongen så ser det lite annorlunda ut..

Angell:
M G A P +/-
49 14 13 27 5

Johansson:
M G A P +/-
53 5 6 11 1
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Slutspelsstatistik: G A TP +/- UTV SOG
Nicholas Angel 1 4 5 0 35 11
Daniel Johansson 1 5 6 0 8 12

Nu är det dags att ta av lappen som sitter för ena ögat. Statistiken talar.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
wap.hockeysnack.com
På en bänk i Brommaplan sitte man i snålblåsten och begrundar sitt öde som Brynäsfan. Kunde gått vägen om vi hade vunnit fjärde matchen. Vi tog alla hemma och var även med på sista matchen på den förträffliga borta stå i Kinnarp. T o m med hönsen i Tierp har det bättre. Blir spännande att läsa om vilka som kommer och om vilka som går. Klart är att Lavins lämnar oss och du får gärna plocka med dig en bärplockare med namnet DJ. Tack Brynäs ovch må tåget komma snar . Det blås r som f-n nu
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
wap.hockeysnack.com
På väg hem. Bittert men ändå stolt över laget. Träffade på många nervösa HV fans inkl Stillman. Bara att ladda om.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
bara inse att vi bjuder Hv på vinsten idag..

Första målet får Hulken ta på sig då han spelar rätt i gapet på en Hv spelare..

Andra målet är lite otur men fortfarande ett självmål..

Tredje målet så går forwardsen bort sig i anfallzon, samma med fjärde målet..

Sen så tycker jag inte att dagens resultat var rättvist, inte heller tvärtom, en sådan här bra match ska sluta lika. Hv var absolut inte bättre än Brynäs idag.

En annan sak jag blir jävulskt arg på är den där förbannade Rönnmark.. Visst han var totalt värdelös första perioden, ryckte upp sig i andra. MEN vafan får han betalt för? Att hela tredje perioden åka runt och vara rädd för att ta en utvisning så att publiken ska bua åt honom? Jävla loser är vad han är. Visst Brynäs ska ha flera utvisningar i sista perioden också givetvis MEN om han nu har betalt för att döma en ES match då ska han väl för fan göra sitt jobb?
Han kan ju inte ändra en nivå och sluta ta utvisningar bara för att det är sista perioden i en avgörande match.. Nej gud nej, fy fan det är skamligt att se vad det är för jävla klothôven som dömer i svensk ishockey.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Åskådare: Jag skrev aldrig att jag var nöjd med våra backar, tyckte bara att HVs backar också gav oss ett par bra lägen. Dock inte i denna match.
Offensivt tycker jag alla fall att våra backar håller, det är defensiven som känns lite väl klen i många lägen
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
sylf: Klart han svamlar för det mesta.Men i det här fallet håller jag med.
Brynäs anno 06/07 har varit livrädda för att förlora istället för att våga vinna,därav alla dessa kryss.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
mk: Nu blir det till att käka huggorm i skogen för spelarna i sommar. Kanske dags att damma av Hans Sheike också (om han nu lever fortfarande) :-D
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
Huge: Visst svammlar hamstern, å det grövsta. Det gör han å andra sidan alltid. Stackars småkronor, nu kommer han att köra dom tillbaka till botten igen.

Tack Brynäs, för en väl genomförd säsong och matchserie mot HV. Vi gjorde vår bästa bortamatch idag och kunde mycket väl ha vunnit. tyvärr har vi en handfull spelare som match efter match dräller med pucken i egen zon,brister i defensiven(Bäckis,vad gör du?) HV´s lag är bättre på alla platser och vann välförtjänt. Värva smart till nästa säsong, kicka ut Hulken,DJ,Lavins,Sunken, Herman,Spets,Björne,Hutten...Kan ha glömt nåra. Ersätt med klasspelare.
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
hajen5: JanT: Boork är nog glad att han skrev på ett år till. Han bara vill ta det där andra SM-guldet.


Framförallt visade han tycker jag efter matchen en revanchlusta som visade alla att han verkligen vill föra Brynäs tillbaka tilltoppen
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
claesw: Vet du inte det att INGEN hockeyreporter tycker om Brynäs. Förutom Magnus Wahlman
Kommentera

Sv: Hv71-Brynäs [kvartsfinalerna]
arnio: Man kan inte bara slå iväg passningar och hoppas att någon står där. Han skulle ju självklart ha passat åt andra hållet istället, men det uppfattade han inte samtidigt som kommunikationen med DJ verkade ha brister.
Kommentera

860247 · »