Brynäs IF

715235 inlägg · 7953 ämnen

Leksands uttåg

699982 · » Till forumet


Sv: Leksands uttåg
20 Lindgren: Vilket dåligt minne du har, Lindgren. Det skulle dröja ända till den 21:a februari 2004 innan den första delfinalen gick av stapeln i Löfbergs Lila Arena i Karlstad. Intresseklubben noterar att Sara Löfgrens "Som stormen" och Petra Nielsen "Tango! Tango!" blev de två första att gå till final 2004.

20 Lindgren skyller på att Brooklyn Tigers lördagen den 21:a februari 2004 körde den legendariska resan till och från matchen Timrå IK—Brynäs IF som råkade sluta 1—0.
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
96 Artisten: Illavarslande att Brynäs skall hålla melodifestival i LA. Vi vet hur det gick för Leksand efter att ha haft det i nybyggd arena... :-)

20 Lindgren: Nu ska vi inte jämföra oss med Leksand. Som jag minns det arrangerade Löfbergs Lila Arena delfinal i melodifestivalen innan SM-guldert 2002.

20 Lindgren: Vad är det som gör att det med självklarhet är Stockholm Globe Arena som hostar finalen? Mitt förslag är att hemmahallen till regerande svenska mästaren i herrhockey står som värd för eventet som utser vår representant i Eurovision Song Contest. La-la-la-la-la-la...

20 Lindgren: Växjö Lakers fick på fläbben av Los Angeles för namnstöld. Risken är överhängande att vi får en liknande stämningsansökan om vi använder förkortningen LA för ofta.
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
Huss:
Tror inte att vi förlorar speciellt mycket, ska vara dom 20 kr per biljett som är påslag när vi möter Leksand. Första året i Läkerol Arena lär det vara fullsatt rätt ofta ändå.
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
65selander: Vi förlorar förhållandevis lite kosing jämfört med Leksand...

Det är ju alltid en tröst :)
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
65selander: Det är väl klart att Brynäs går miste om publikintäkter nu när Leksand åker ner.. dock inget jag lider av direkt. Hoppas att "Masken" gör det däremot.
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
85E-Martinsson: Förlorar kosing gör vi men i detta fall så håller jag med om att det är "fett nice" som ungdomarna säger idag ;-)
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
Huss: Pengar är inte allt. Kärlek och hat är större. Skönt att Leksand åker ur.
Kommentera

Sv: Leksands uttåg
Huss: Om bara Gävlefolket,vore mera intresserad av ishockeyn(Brynäs),skulle vi det vara slutsålt till varje match,men tyvärr vaknar de endast när det drar ihop sig slutspel,och då minst semi.Ejendals Arena:3900 biljetter sålda till matchen mot Rögle,1800 kom,sviker även publiken,rasar nog drömmen om ett nytt(hur många återtåg)elitseriekontrakt.
Kommentera

Sv: Leksands uttåg

Huss:
Tolkar jag dig rätt, om jag säger att du tycker att rent ekonomiskt skulle det vara bättre för Brynäs att lira i Allsvenskan 2006/07?

Kommentera

Sv: Leksands uttåg
Huss: Illavarslande att Brynäs skall hålla melodifestival i LA. Vi vet hur det gick för Leksand efter att ha haft det i nybyggd arena... :-)
Kommentera

Leksands uttåg
Så har tåget gått igen. Hur mkt förlorar Brynäs, med ökat publikkapacitet, på att Leksand är i Allsvenskan? Kan det vara runt en miljon?
Kommentera

699982 · »