Brynäs IF

717522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1085832

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
MickeB: Kommer ihåg en kvartsfinal mot Leksand när en amerikan körde över Sundlöv i målet (han skadades där och det ledde till slut till att Kasse Larsson fick stå mot HV i finalen). Vips så hade han två brynäsare över sig som bara matade och publiken var i upplösning.
Mot Luleå så sjönk laget kraftigt i anseende när man inte försvarade sin målvakt. Att köra över en Luleåspelare i det läget hade det varit värt, inte bara för att markera att man inte kör på Markström överhuvudtaget utan att det kostar, utan även för att det får igång övriga laget och inte minst publiken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huss: Ja att ingen Brynäsare tog matchstraff i matchen mot Luleå visar att något grundläggande är fel. Inte mindre irreterande heller när det är fullt på arenan, ansvar mot supportrar osv.

De går till och med ut och säger att de tyckte det var viktigare att vara kvar i matchen, ex Andersén och Widing, otroligt egentligen.

Men visst två viktiga pjäser i spelet, men inte så viktiga. Men om så är fallet är det något felbyggt redan från början. Måste finnas en spelare i ett lag, som alltid kan stå upp för lagkamraterna och som aldrig behöver fundera i banor om han är viktig för lagets spel eller inte. Felbygge.

Johan Lindström, Micke Lindholm, två spelare som hade begränsade roller i laget och alltid kunde löpa linan ut så att säga, utan tjaffs.

Felbygge!
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huss: Eller så kunde vi Brynäs ha gett igen genom att låta någon köra över Luleås så kallade målvakt.

(Stackars Lasse Karlsson, undrar om han någonsin kom över förlusten?)
Kommentera