Brynäs IF

716569 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1086176

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
GävleLasse: Håller med.
Min poäng är att man inte kan säga att vi överpresterat eftersom spelet varit jämnare än vad resultaten visat, enkelt uttryckt.
Det hade varit en annan femma om vi ex vunnit våra matcher med bländande och totalöverlägset spel men så har det ju inte sett ut.
En kort formtopp kan alla lag få och det är väl snarare det som varit fallet här.
Underlaget (10 omgångar) känns helt enkelt för tunt för att man ska kunna dra några större slutsatser om överprestering.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Ibland undrar jag på riktigt om du ligger med Sundlövs dotter?..
Och snälla berätta för mig när jag senast kallade Brynäs trupp för bra, har hela tiden hållt fast vid att vi har den sämsta truppen på åtskilliga år i förhållanden till våra motståndartrupper. Och har inte sagt ett ord om Brynäs framfart de första matcherna för att man behöver inte vara Einstein för att förstå att vi kommer sjunka till botten så småningom.

"Du har Widing, Vas, Dixon, i viss mån Nolander och även några junisar som inte är rädda för att sätta till." Hoppas du skojar med mig Huge, jag är ganska blåögd när det gäller mitt Brynäs.. Men du är ju helt insnöad på hur bra alla våra spelare mer eller mindre är. Ja helt klart, att de här du nämner är fysiska i förhållande till de övriga i truppen, som måttar 170cm och 70 kg, men i jämförelse med övriga elitserien. ?..Kan inte fatta att du kan försvara sånna här dussinlirare. Och ja, de orkar trycka ifrån, och knuffa lite med axeln ibland. Men nån som vågar ta ett slagsmål finns inte, förutom Widing. Jo Andersén också, men den gången han kommer vinna ett slagsmål är det inte på isen iallafall.. Om du kollar på Hv, t ex.. så smäller det i varenda närkamp, ingen som lägger nått emellan där inte.

Ja och vi har kanske en blandning av spelartyper bara ett antal klasser sämre än de flesta..
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Nej, nån överprestation har det nog inte varit tal om. Lika lite som det har varit underpreatation de tidigare 6-7 åren. Skillnaden ligger mer i målvakternas spel. När dom (Markan) spelar på absolut topp så tar vi poäng, annars kammar vi för det mesta noll. Så viktig är målvakten i dagens hockey. Svajar han så smittar det av sig på hela försvarsarbetet. Därav utseendet på spelet med Humle&Dumle, Piff&Puff, Siegfried&Roy eller vad dom nu hette.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge:Däremot så håller jag inte med om ditt och Mickes resonemang om Hermansson. Visst, han är en nyttig gnuggare men all den tid han fått i PP utan resultat känns som bortkastad istid. Det börjar bli dags för Cz att hitta de formationer som optimerar våra chanser att producera mål i PP.
Kommentera