Brynäs IF

716569 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1086332

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Huge: Ibland undrar jag på riktigt om du ligger med Sundlövs dotter?..
Och snälla berätta för mig när jag senast kallade Brynäs trupp för bra, har hela tiden hållt fast vid att vi har den sämsta truppen på åtskilliga år i förhållanden till våra motståndartrupper. Och har inte sagt ett ord om Brynäs framfart de första matcherna för att man behöver inte vara Einstein för att förstå att vi kommer sjunka till botten så småningom.

"Du har Widing, Vas, Dixon, i viss mån Nolander och även några junisar som inte är rädda för att sätta till." Hoppas du skojar med mig Huge, jag är ganska blåögd när det gäller mitt Brynäs.. Men du är ju helt insnöad på hur bra alla våra spelare mer eller mindre är. Ja helt klart, att de här du nämner är fysiska i förhållande till de övriga i truppen, som måttar 170cm och 70 kg, men i jämförelse med övriga elitserien. ?..Kan inte fatta att du kan försvara sånna här dussinlirare. Och ja, de orkar trycka ifrån, och knuffa lite med axeln ibland. Men nån som vågar ta ett slagsmål finns inte, förutom Widing. Jo Andersén också, men den gången han kommer vinna ett slagsmål är det inte på isen iallafall.. Om du kollar på Hv, t ex.. så smäller det i varenda närkamp, ingen som lägger nått emellan där inte.

Ja och vi har kanske en blandning av spelartyper bara ett antal klasser sämre än de flesta..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Gurra88: "Och har inte sagt ett ord om Brynäs framfart de första matcherna för att man behöver inte vara Einstein för att förstå att vi kommer sjunka till botten så småningom."

Ibland undrar jag på riktigt om du ligger med Saidas dotter?
Med tanke på att vi tvärsäkert kommer att sjunka till botten så småningom, så undrar man ju vad du har för kopplingar till sierskan ifråga...

"Men du är ju helt insnöad på hur bra alla våra spelare mer eller mindre är."

Inte alls.
Det är DU som är insnöad på hur klena alla våra spelare är rent fysiskt och att detta skulle vara ett jätteproblem som gör att vi kommer rasa i tabellen.

Vi har generellt sett lättare spelare rent kilomässigt än många andra lag men det sitter inte alltid i kilona utan hur man använder dom.
Att vi sen saknar en riktig elaking håller jag med om, men ser det inte som nåt jätteproblem.

"Ja och vi har kanske en blandning av spelartyper bara ett antal klasser sämre än de flesta.."

Skönt att vi är överens om att det behövs en blandning av spelartyper.
Om vår blandning sen skulle vara klasser sämre än de flesta får du gärna tycka.
Blandningen har iaf hittills visat sig funka rätt så bra...
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Gurra88: Du är väl medveten om att vi förutom vunnit båda matcherna mot Hv också vunnit kampen över hela isen mot dem och ligger före dem i serien ?

Fattar inte varför du pratar så mycket om fysik,fight m.m, det är inte det som vi förlorat matcher på, det är snarare vår oförmåga att göra mål som vart största faktorn.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - HV 71 Måndag 3/11 2008
Gurra88: Elitserien är inte mer fysisk än att det sitter mer i skallen och attityden att svara mot sina motståndare och helst kunna kuva dem också. Kilon och muskler rätt ointressant, åtmistone är det inte där det avgörs om Brynäs viker ner sig oftare än tvärtom i "intimidation-spelet".

Brynäs behöver heller skämmas över sitt fysiska spel i början, men däremot här på slutet. Så upp till bevis, Brynäs!

Klart är ändå att med Brynäs unga lag, med ett tryck underifrån, att de är svårbedömda. Klart att med så många relativt oprövade kort, att det ser tunt ut på papperet. Men vad det tar vägen i praktiken är bara att vänta och se och hålla tummarna. Ingen kan egentligen säga något mer än bara gissa.

Däremot vore det en jäkla skillnad om Brynäs hade sett kasst ut på papperet med ett gäng 30+, men så är inte fallet, tack och lov.
Kommentera