Brynäs IF

714159 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1128446

Sv: A propósito de nada
arnio: Om Jämtin ska stängas av säsongen ut, vilket straff ska då Sundlöv och Pettersson ha? Livstid avstängning?

Hockeyn har sin egen regelvärld. En av reglerna är att funktionärer inte får uppehålla sig i spelargången. Sundlöv bryter mot denna regel. Inte nog med det, stollen antastar dessutom Jämtin genom att knuffa till honom och förödmjuka honom verbalt, helt oprovocerat. Allt detta enligt de vittnesmål som föreligger. En pressad och stressad Jämtin knuffar/slår till Sundlöv, varpå Pettersson rycker ut för att "rädda Sundlövs liv" och slår Jämtin blodig.
Om du med det scenario som föreligger tycker att Jämtin ska straffas hårdare än Sundlöv & Co så... Ja, låt oss säga att du givit cyklopet ett ansikte.

Borde inte alla varningsklockar ringa när det gäller Sundlöv, när han först påstår att han bara stod där och fick en smäll av Jämtin, sedan erkände att det var han som bar skulden till det inträffade genom att (ensidigt) provocera Jämtin, för att i ett tredje uttalande börja svamla om "att nu ska sanningen ska komma fram"? Vilken sanning? Om det finns en annan sanning än den som hittills kommit fram genom utsagor och vittnesmål, varför har då inte Sundlöv hållt sig till den hela tiden? Människan har ju förbrukat allt förtroendekapital med sitt agerande. När dessutom hans trogne vapendragare Pettersson agerar på ett snarlikt sätt behövs kanske ingen raketforskare för att inse att hela storyn luktar ganska ruttet.
Och som grädde på moset ska en åklagare väcka civilt åtal... En åklagare boende i Gävle.

Vet inte om man ska skratta eller gråta faktiskt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Larionov:
Finns ingen regel som hindrar Sundlöv från att vara i struten.Matchen var inte slut och Sundlöv och Pettersson hade rätt att vistas där.

Sundlöv får givetvis säga vad han vill till Jämtin, munhuggning är verkligen ingenting ovanligt och efter att Jämtin medvetet försökt att skada Widing så har Sundlöv all rätt i världen att kalla Jämtin för gris (kanske alla grisar känner sig förolämpade dock). Att sedan Jämtin sopar till Sundlöv är oacceptabelt och måste straffas. Förhoppningsvis i civil domstol.

Att disiplinnämden dömmer i detta fall är ju självklart för Jämtin hade ju inte ens bytt om och matchen var inte ens slut, klart att Jämtin måste kunna straffas som spelare i detta fall.

Felet Disiplinnämden har gjort är att de dömt två av de inblandade och inte den tredje pga. att inte linjedommaren såg slaget från Jämtin.
Om de litar på Jämtin angående att han inte slagit så borde de lika väl kunna lita på Sundlöv och Pettersson som sade att Jämtin slog först.
Likaväl borde de lita på Petterssons ord när han säger att Han trodde att Jämtin skulle fortsätta att slå den försvarslösa Sundlöv.
Hur fan kan de välja att tro på Jämtin men inte på Sundlöv och Pettersson.

Ta fram dina vittnen Sundlöv, nu ser vi till att få grisen fälld i civil domstol....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Larionov: De kommer att flytta rättegången till annan ort om de har skäl att misstänka jäv. Rättgången mot han som snodde pengar av Brynäs var t.ex i Falun.
Kommentera