Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1128450

Sv: A propósito de nada
Larionov:
Finns ingen regel som hindrar Sundlöv från att vara i struten.Matchen var inte slut och Sundlöv och Pettersson hade rätt att vistas där.

Sundlöv får givetvis säga vad han vill till Jämtin, munhuggning är verkligen ingenting ovanligt och efter att Jämtin medvetet försökt att skada Widing så har Sundlöv all rätt i världen att kalla Jämtin för gris (kanske alla grisar känner sig förolämpade dock). Att sedan Jämtin sopar till Sundlöv är oacceptabelt och måste straffas. Förhoppningsvis i civil domstol.

Att disiplinnämden dömmer i detta fall är ju självklart för Jämtin hade ju inte ens bytt om och matchen var inte ens slut, klart att Jämtin måste kunna straffas som spelare i detta fall.

Felet Disiplinnämden har gjort är att de dömt två av de inblandade och inte den tredje pga. att inte linjedommaren såg slaget från Jämtin.
Om de litar på Jämtin angående att han inte slagit så borde de lika väl kunna lita på Sundlöv och Pettersson som sade att Jämtin slog först.
Likaväl borde de lita på Petterssons ord när han säger att Han trodde att Jämtin skulle fortsätta att slå den försvarslösa Sundlöv.
Hur fan kan de välja att tro på Jämtin men inte på Sundlöv och Pettersson.

Ta fram dina vittnen Sundlöv, nu ser vi till att få grisen fälld i civil domstol....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
arnio: Fel. Enl. Tommy Töpel finns en överenskommelse (OK, kanske starkt att kalla den regel, men ändå) att funktionärerna inte ska uppehålla sig i spelargången. Samma person gick ju ut och fördömde Sundlövs agerande (dvs att han uppehöll sig på fel plats) ganska kraftigt. Eller, för att citera Brynäs IF:s klubbdirektör: – Ja, han har inget där att göra, det är ett ställe som ingen förutom vakter får vara på, säger Brynäs klubbdirektör Hans-Göran Karlsson. (Källa: AB)

Om du ska försöka sätta det här i något rättsligt scenarion är det kanske bra att du tar hela förloppet, och inte bara de delar som verkar passa din version.
Visst får Sundlöv, teoretiskt, säga vad han vill till Jämtin, men får han antasta honom fysiskt? Det är ju det som tydligen har hänt genom hans knuff. Om det stämmer blir ju saken en helt annan. I så fall är Sundlöv definitivt anstiftaren.
Att man inte litar på Sundlöv och Pettersson... Ja, gissa själv. Jämtin har gett sin version, hållt fast vid den, fått den stärkt av vittnen. S & P har gett en version, sedan en annan, slutligen en tredje. Frågan är bara när den fjärde kommer. Som sagt, förtroendekapital får man inte det förtjänar man.

Situationen är givetvis komplex. Men det går inte bara att ta på sig skygglapparna och plocka ut en enskild händelse ur sitt sammanhang och bedöma enbart den. Sundlöv har gjort många fel på vägen, om Jämtin har klappat till eller knuffat Sundlöv har han givetvis gjort fel också, men att då tycka att Sundlöv skulle vara den mindre skyldiga "bara för att Jämtin slog först" (återigen, om han nu gjorde det) gör man det väldigt enkelt för sig. Och ser på det väldigt enögd...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
arnio: Fan va bra skrivet, kunde fan inte skrivit det bättre själv, klart man
måste få munhuggas utan att behöva få ta emot en näve! Precis Jämtin det
fega jävla svinet försöker skada Widing, straffa den fega jäveln så att
han får lära sig nåt i sitt jävla liv!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det intressantaste en förundersökning kan leda till är att vi kanske får reda på vad Sundlöv sa.
Jag satsar mina pengar på "djävla gris"
Kommentera