Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1142912

Sv: Silly Season 09/10
arnio: utan tvekan måste BIF spetsa till truppen. Det var alltför tydligt att ett kollektiv utan spets inte rår på de bättre lagen i Sverige idag.
Kan vi behålla Lindbäck på målvaktssidan är mycket vunnet.
Backsidan då? Där behövs ett bra fysiskt backförvärv, gärna då Staffan Kronwall. Sen skulle åtminstone jag gärna se Mattias Karlsson i Brynäs dräkt igen, på bekostnad av Nolander eventuellt. Men förläng med Carlsson som vuxit rejält i år.
Forwards, där bör spelare som Danielsson, Hermansson och Persson försvinna utan tvekan. Thegel och Rödin från J-20 är goda ersättare.
Alcén har talang och kan signas ett par år med ev. utlåning under hösten.
Vas kontrakt bör brytas, han har tyvärr inte tillfört någonting som inte en junior kunde gjort lika bra.
Förläng med Dixon och Sundström så har vi fyra centrar. En till behövs och då vore Olausson utan tvekan lämplig.
Widing lär försvinna och en då behövs en bra ersättare. Videll har stått och stampat i SSK och kan behöva en nytändning, kan vara något?
Lind och Molin, ikonerna. Varför kan inte dessa gamla elefanter själva inse att det bästa är att lägga av när de står på topp? Molin gjorde en kanonsäsong och Lind vill ha revansch för sin skadedrabbade säsong (vilken gång i ordningen...) men om laget skall förnyas och om Sundlöv är någorlunda riskmedveten så signar han inte med Lind åtminstone.
Det behövs ytterligare ett bra förvärv i klubben och Carl Söderberg, som för övrigt borde skaffa en ny agent, borde inse att han har alltför mycket talang för att kasta bort det i Allsvenskan, trots Percys pengar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Huss: Förlänga med Alcen ett par år? skeppa han, han är inte bra på någonting alls...
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Huss: Helt rätt Huss, du är rätt ute.
Kommentera