Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1290976

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
MarcusElving: Samtidigt måste du nog utveckla lite hur du tänker m Kahnberg. Du tycker han harvar med Hansen (som väl är den mest stabila centern?), hur ska det då bli med Nordqvist?

Jag tycker nog kedjorna mot TIK såg helt OK ut.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.

SH: Kahnberg ska producera mål, det är därför han är här. Han gjorde 20 mål förra säsongen. Att sätta honom i en kedja med Hansen som är en defensivt skicklig spelare och Lauritzen som har varit helt under isen den här säsongen är inte att ge honom förutsättningar att lyckas. Kahnberg ska vara vårat kanske vassaste vapen offensivt. Det är slöseri med resurser att använda honom som man gör nu, han kommer inte att producera tillsammans med Hansen och Lauritzen, det är jag övertygad om.

Han behöver som Peja skriver, spela med offensiva och kreativa spelare. Jag vet att Nordquist inte har varit bra hittills men även han kanske kan få en nytändning med Kahnberg som han har spelat bra tillsammans med förut och Somervuori som är snabb och målfarlig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
SH: Det handlar inte bara om individuella kvalitéer. Kahnberg och Nordquist har bra kemi. Men om man ska gå in på individuella egenskaper, har ju Hansen en förmåga att i och för sig vara bra defensivt, men sällan ge sina medspelare särskilt öppnande passningar. Nordquist är kreativare.
Kommentera