Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1290979

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.

SH: Kahnberg ska producera mål, det är därför han är här. Han gjorde 20 mål förra säsongen. Att sätta honom i en kedja med Hansen som är en defensivt skicklig spelare och Lauritzen som har varit helt under isen den här säsongen är inte att ge honom förutsättningar att lyckas. Kahnberg ska vara vårat kanske vassaste vapen offensivt. Det är slöseri med resurser att använda honom som man gör nu, han kommer inte att producera tillsammans med Hansen och Lauritzen, det är jag övertygad om.

Han behöver som Peja skriver, spela med offensiva och kreativa spelare. Jag vet att Nordquist inte har varit bra hittills men även han kanske kan få en nytändning med Kahnberg som han har spelat bra tillsammans med förut och Somervuori som är snabb och målfarlig.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF-Brynäs IF 14/10 2010.
Förstår inte varför ni klagar på så mycket men inte på förändringarna i backparen. Brynäs vann 3 raka matcher med samma backpar, sedan blir en back sjuk och Czarnecki ändrar i precis varenda backpar.

Jonsson-Bertilsson funkade inte alls. Flera missförstånd som ledde till baklängesmål.

Ekholm-Clarke var väl inte direkt dåliga, men med Clarke (spelar som om han har en fri roll och är svag i egen zon) fick inte Ekholm något offensivt utrymme överhuvudtaget. Och hans offensiva spel har varit en stark faktor i Brynäs segermatcher.

Sundqvist-Carlsson. Två defensiva backar. Mycket konstigt att sätta ihop ett backpar med 2 offensiva och ett med 2 defensiva. Saknades spelskicklighet när de var inne på isen.

Redigerad kommentar

Kommentera