Brynäs IF

717324 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1507043

Sv: Silly season 2012/2013

Huge: Jag måste få lära mig lite om "ödmjukethet" av dig för det är tydligen något du är bra på.

Om Rahm var mitt barn så hade jag känt mig djävligt misslyckad som förälder för det första. JAG TYCKER INTE ATT NÅGON SOM PYSSLAT MED DOPING FÖRTJÄNAR EN ANDRA CHANS. Tydligt nog? Då menar jag även mina barn. Jag gör ingen skillnad alls på den punkten. Du har gjort ditt inom elitidrott. Jag är inte så mycket för gullande med fuskade idrottsmän/kvinnor.

Om du följer med lite i idrottens värld så kanske du minns OS när Johann Muhlegg körde sönder Per Elofsson? Elofssons karriär blev helt förstörd efter det. Men va fan gör det för det är ju alltid så mycket mer synd om den som har dopat sig!!! Ge han en ny chans snälla det var bara ett misstag. Skit i den där tönten Elofsson han får skylla sig själv för han försökte hänga på.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Bellar: Du har fortfarande inte fattat nånting.
Vem tycker synd om Rahm?
Varför ska han inte få en ny chans när du säkert hade varit beredd att ge ditt eget barn en ny chans i samma läge?
Att du skulle vara benhård och kategorisk oavsett tror jag inte alls på, det är bara nåt du säger eftersom du aldrig haft anledning att ta ställning till hur du ska hantera ett liknande övertramp som ditt eget barn begått.

Sen tycker jag att Peja hade en klurig och bra vinkling på saken:
alla idrottande skattefuskare/smitare, hur ser du på dom?
Ska en toppidrottsman som skattefuskar också stängas av på livstid?
Det roliga(?) är att där tycker säkert många som är lika moraliskt fördömande som du att det är helt Ok, trots att ett ekonomiskt fusk också ger fördelar gentemot konkurrenter som INTE skattefuskar.
Kommentera