Brynäs IF

716522 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1507051

Sv: Silly season 2012/2013
Bellar: Du har fortfarande inte fattat nånting.
Vem tycker synd om Rahm?
Varför ska han inte få en ny chans när du säkert hade varit beredd att ge ditt eget barn en ny chans i samma läge?
Att du skulle vara benhård och kategorisk oavsett tror jag inte alls på, det är bara nåt du säger eftersom du aldrig haft anledning att ta ställning till hur du ska hantera ett liknande övertramp som ditt eget barn begått.

Sen tycker jag att Peja hade en klurig och bra vinkling på saken:
alla idrottande skattefuskare/smitare, hur ser du på dom?
Ska en toppidrottsman som skattefuskar också stängas av på livstid?
Det roliga(?) är att där tycker säkert många som är lika moraliskt fördömande som du att det är helt Ok, trots att ett ekonomiskt fusk också ger fördelar gentemot konkurrenter som INTE skattefuskar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Huge: Skattefusk drabbar hela samhället. Rahms misstag drabbade framförallt honom själv men även Färjestad. Man kan ju även diskutera om Rahms doping verkligen var värre än Månssons brott som han begick under sin tid i Brynäs, men det är ju snarare någonting som folk skrattar bort än tar upp som någonting allvarligt.

Slajsarn: Media fungerar inte som du tror. Om Rahm börjar briljera på isen kommer hela dopingaffären att glömmas bort snabbt. Hur många pratade om att Ludmilla hade varit dopad när hon sprang hem guldmedaljer åt Sverige?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly season 2012/2013

Huge: JAG TYCKER INTE NÅGON SOM HAR HÅLLIT PÅ MED DOPING INOM ELITIDROTT FÖRTJÄNAR EN ANDRA CHANS!!! Allt det där att man förtjänar en andra chans hamnar bara på floskertoppen.

Det är ingen medborgerlig rättighet att hålla på med elitidrott även det finns dom som tror det. Jag kan kolla upp FNs stadgar om du vill men det kommer att ta ett tag så jag slipper helst det:)

Sen vad jag tycker så kan jag säga att jag har sagt upp bekanskapen med en som pysslade med doping inom styrkelyft. Han var nära vän men är inte det längre. Jag vet andra på gymmet som håller på med lite olika saker men dom har mitt fullständiga förakt. Lika så inom politik. Det var en nära vän som sa att han var stolt över att vara Sverigedemokrat. Lika fort som han sa det kunde han bara dra. Jag är rak och ganska tydlig. Jag har tillräckligt med vänner som jag ändå inte hinner träffa så mycket som jag skulle vilja så varför umgås med skit?

Det är alltid intressant att diskutera moral och etik tycker jag. Sen är det en fördel att man kan sära på dom två. Att blanda ihop skattesmitare och doping är inte så snyggt av Peja. Då gör han det väldigt lätt för sig när han vet att alla försöker få det gå ihop med ekonomin och få kvar några extra kronor. Han spelar på det känslomässiga i ett så lite brott ska man väl inte dömas hela livet. När han vet att alla vi vill det bästa för Brynäs och vi vill så gärna hålla med honom.

Kommentera