Brynäs IF

714409 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1518265

Sv: Lockout 2012

Huge: Vilket borde innebära att nåt vite inte kan utgå förrän det går att bevisa att ligan har straffat nåt lag som skriver korttidskontrakt med en lockoutare

Precis min tolkning med, och då finns det ingen möjlighet som du sa för KKV att bestraffa Hockeyligan om alla lagen fortsätter att följa sitt "enhälliga beslut"
KKV har inte mandat att tvinga klubbar att värva.

Men jag tycker att man ska ta in NHL-proffs, tänk vilken upplevelse för dom unga att få träna med och studera fullblodsproffs på nära håll. Den upplevelsen är inget att förkasta eller förminska.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Wesley: "Men jag tycker att man ska ta in NHL-proffs, tänk vilken upplevelse för dom unga att få träna med och studera fullblodsproffs på nära håll. Den upplevelsen är inget att förkasta eller förminska."

Kan väl ligga nåt i det, men när det gäller oron från ansvarigt håll i resp lag för de olika konsekvenser som korttidskontrakten medför så tycker jag att juniorernas upplevelser väger relativt lätt.

Sen begriper jag inte varför KKV öht lagt sig i det hela iom att proffsen de facto har full frihet att spela i ES, så länge det inte handlar om korttidskontrakt.
Finns det nån lag som säger att en arbetsgivare är tvingad att erbjuda den typen av anställning?
Rent moraliskt tycker jag också att lockoutarna egentligen bedriver nån sorts strejkbryteri, när dom väljer att arbeta för en annan arbetsgivare under en arbetsrelaterad konflikt.
Som sagt: en moralisk aspekt som man kanske inte kan klandra rent juridiskt.
Kommentera

Sv: Lockout 2012

Wesley:"Men jag tycker att man ska ta in NHL-proffs, tänk vilken upplevelse för dom unga att få träna med och studera fullblodsproffs på nära håll. Den upplevelsen är inget att förkasta eller förminska."

Hur många unga spelare tror du inte kommer att få stå åt sidan när lagen fylls av gästspelande lockoutare?

Kommentera