Brynäs IF

716432 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1518269

Sv: Lockout 2012

Wesley:"Men jag tycker att man ska ta in NHL-proffs, tänk vilken upplevelse för dom unga att få träna med och studera fullblodsproffs på nära håll. Den upplevelsen är inget att förkasta eller förminska."

Hur många unga spelare tror du inte kommer att få stå åt sidan när lagen fylls av gästspelande lockoutare?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

micke: "Hur många unga spelare tror du inte kommer att få stå åt sidan när lagen fylls av gästspelande lockoutare"

Några. Tvivlar på att en sån som Lindholm kommer vara särskilt bitter över att en av världens bästa centrar ev. snor hans plats. Det kommer förmodligen vara hans livs bästa hockeyutbildning att få se Bäckis på nära håll, träna med honom och få tips.

Knepigt argument öht. Varje gång Brynäs förstärker laget riskerar ju juniorerna att bänkas. Inte vill jag att Sundlöv avstår från en spetsvärvning fär att matcha en junior. Det borde vara fjärdelinjespelarna som ska offras. Inte såna som Bäckis.

Hur överlever kanadensiska juniorer NHL? Har för mej att dom får fram rätt skapliga juniorer trots konkurrens av både de bästa inhemska och europeiska spelarna.

Kommentera

Sv: Lockout 2012

micke: Hur många unga spelare tror du inte kommer att få stå åt sidan när lagen fylls av gästspelande lockoutare

De unga som sitter på bänken, och där lär dom inte utvecklas så mycket heller. Då sitter det nog fint att få träna och få vägledning av proffsen. De unga spelarna få se det som om de befinner sig på en rookie camp för vidareutbildning :-)

Kommentera