Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1518273

Sv: Lockout 2012

micke:Fast just regeln att max 2 icke EU/EES spelare inte får spela i samma lag är väl nåt med EU eller möjligen svenska skatteverket? eller är det också nåt som HL bestämmer? Och att kunna värva mitt under brinnande slutspel är väl nåt som också är omöjligt då det är transferstopp den 31/1, vilket är bestämt av IIHF va? Eller?

Hur det än är är jag jävligt glad över att Bäckis är på väg hemåt, och möjligen tillsammans med Marcus Johansson och förhoppningsvis nån back, helst två!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: Ang. artistskatten. Jag kan inte hitta ngnstans att det skulle förhindra antalet anställda utanför EU/EES. Ingen fast anknytning till landet och arbeta här högst sex månader är väl huvuddragen. Betalade inte LHF artistskatt till en finne som bodde Torneå för ngt år sedan?
Kommentera

Sv: Lockout 2012

Anders Blank: Jag tror inte om artistskatten har ngt med max antal spelare att göra. Isånafall får väl "företagen" betala vanliga skatter för de de spelarna då. NHL kanske är glada att få ett farmarlag i ES så de kanske kan stå för en del av lönen-

I Finland t.ex förstärker man hej vilt innan slutspelet drar igång, så där verkar inte samma transferregler gälla. F.ö tror jag svensk lagstiftning står över IIHFs riktlinjer...

Kommentera