Brynäs IF

713282 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1518267

Sv: Lockout 2012

Anders Blank:"Så det är en liten vägvisning att den nuvarande överenskommelsen är verkningslös, däremot kan HL ha ett nytt möte och där begränsa antalet Lockoutspelare till kanske 3 st per lag, det borde vara möjligt..."

Egentligen inte. Enligt KKV: "– Varje klubb måste kunna fatta egna och självständiga beslut om investeringar, säger Per Karlsson." Så det är fritt fram för lagen att bryta alla HL överrenskommelser om dom vill. Allt ifrån max 2 icke-EU/EES spelare till transferfönster. OM KKVs beslut står fast kan ES-lag värva 20 nordamerikaner mitt under brinnande slutspel.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012

micke:Fast just regeln att max 2 icke EU/EES spelare inte får spela i samma lag är väl nåt med EU eller möjligen svenska skatteverket? eller är det också nåt som HL bestämmer? Och att kunna värva mitt under brinnande slutspel är väl nåt som också är omöjligt då det är transferstopp den 31/1, vilket är bestämt av IIHF va? Eller?

Hur det än är är jag jävligt glad över att Bäckis är på väg hemåt, och möjligen tillsammans med Marcus Johansson och förhoppningsvis nån back, helst två!

Kommentera