Brynäs IF

713287 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1518566

Sv: Lockout 2012
micke: Den svenska Elitserien kommer aldrig nånsin kunna klassa sig som världens näst bästa liga så länge det sitter såna här betongrövar på bestämmande stolar! Blir så jävla less på tugget som Loob å Helber håller på med nu. Loob som för några säsonger sen helt var inne på att skrota ES i sin nuvarande form för nån jävla Europamodell av NHL håller nu ES som nåt högre än Gudarna som måste skyddas mot de onda NHL-spelarna som kommer hit å förstör ligan, ruinerar klubbarnas ekonomi å tvingar ner de stackars juniorerna till div. 3!! Varför ska Sverige å ES vara den enda serie i Europa som stänger ute världsstjärnor? Skärpning för fan!

Trodde det här skulle bli en häftig lördag med uttalande från Sundlöv att han för samtal med Bäckis, Marcus Johansson, Lindbäck och Alzner... Kryddat med en vinst över gnäll-Helber å fitt-Jämtin men då börjar lördagen med det här beskedet istället: Hockeyligans skitnödiga klubbar överklagar KKV:s beslut... (Verkar fan dom gör det bara för å förhala ett öppnande av serien för NHL-spelarna tills NHL går ut å lockoutar hela säsongen). Linköping vinner ikväll, Jämtin gör mål å skadar ytterligare en back med en cross-checking i ansiktet... Men det hör till spelet å vi ska inte värva NÅN! ÅÅÅÅHHHHH!!!

Bitter? Inte alls... Less? Som fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Lockout 2012
Anders Blank: Ett förtydligande angående överklagandet.Det är nu fritt fram för Elitserieklubbarna att ta in NHL Spelare på korttidskontrakt . Detta gäller från tills överklagandet är behandlat i första hand.
Kommentera