Brynäs IF

705109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1532426

Sv: Silly season 2012/2013

Huge:HL's egen "regel" om att ersätta skadade spelare verkar inte vara så förankrad hos Brynäs om man ska tolka Bylund som säger så här.

"Han tycker att Modo och Frölundas taktik är osportslig.

– Att deras förklaring är för att täcka upp skador med NHL-proffs är bara en konstruktion. Vi kommer i alla fall att följa överenskommelsen som funnits i fem, sex år. Men visar det sig att hela NHL-säsongen ställs in, då kommer vi att kasta oss över alla proffs som vi vill ha, säger Bylund."


Huge du kanske kan förklara exakt hur den "regeln" är utformad?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 2012/2013
Lunkan: Kan ju ligga ett egenintresse i det Bylund säger, dvs att han vill smöra lite för HL genom att medvetet förminska Modos och Frölundas förklaring att dom värvat för att täcka upp för skadade nyckelspelare.
Det går ju alltid att diskutera VEM eller VILKA som isf ska klassas som nyckelspelare.
Eller så är Bylund uppriktig och menar att skadan på ex Påhlsson inte räcker för att Modo ska kunna hänvisa till nyckelspelaravtalet när dom värvar en ersättare.

Problemet för Bylund blir ju att han nu kan få svårt att hänvisa till just nyckelspelarargumentet, när och om vi själva vill värva en ersättare för våra skadade backar.

Sen har jag ingen aning om hur "regeln" är utformad, det är väl förmodligen en allmänt hållen rekommendation liknande överenskommelsen om att inte ta in lockoutare på korttidskontrakt, skulle jag tro.

Redigerad kommentar

Kommentera